Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campania ECOTIC Statia de Reciclare ia startul si in Sectorul 1 din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Campania ECOTIC Statia de Reciclare ia startul si in Sectorul 1 din Bucuresti

Statia de Reciclare este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE), lansata de Organizatia ECOTIC in iunie 2016 si dedicata in special mediului rural, dar si celui urban din Romania. Dupa ce a strabatut judetele Iasi, Brasov, Arges si Sibiu, Statia de Reciclare ia startul si in sectorul 1 din Bucuresti cu sprijinul Primariei Sectorului 1, in perioada 5-8 octombrie 2017. continuă pe Hotnews

webPR: Campania ECOTIC Orase Curate ia startul in Iasi si Vaslui

Pe 2 octombrie 2017, Orase Curate, campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, ia startul, simultan, in Iasi si Vaslui. Campania va incuraja locuitorii sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la punctele de colectare locale.

Comisia Europeana da peste 250 de milioane de euro pentru extinderea retelei de metrou din Bucuresti

Comisia Europeana aloca Romaniei 251,8 milioane de euro pentru extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de metrou moderna. Acest.

UE va plati pentru extinderea liniei 5 a metroului din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune, care vor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti.

Uniunea Europeana finanteaza cu peste 250 de milioane de euro extinderea metroului din Bucuresti

Un buget de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investit in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene CE), publicat marti.

Corina Cretu a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti

251,8 milioane de euro dinFondul de coeziunevor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de.

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti are din nou coada. Statuia imparatului Traian, reparata

Coada lupoaiceidin fata Muzeului de Istorie din Bucuresti, care fusese rupta, a fost remontata in noaptea de luni spre marti. Duminica dimineata,un trecator a observat lipsa cozii si.

Comisia Europeana finanteaza cu 252 de milioane euro extinderea metroului din Bucuresti

O suma de de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investita in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Compania Adrian Naidin aduce spectacolul Panla rai la Teatrul National din Bucuresti pe 16 octombrie! (P)

ADRIAN NAIDIN aduce pe scena Teatrului National din Bucuresti una dintre cele mai valoroase compozitii jazz imaginate in maiestuoasa umbra a Maiastrei Maria Tanase .

Perchezitii la proxenetii din Bucuresti. Cinci suspecti vor fi dusi la audieri

Cinci perchezitii au loc in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar in care sunt vizate persoane banuite de proxenetism si santaj, acestea obtinand din activitatea in.

Lupoaica din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a ramas fara coada

Statuia imparatului Traian cu o lupoaica in brate din fata Muzeului de Istorie din Bucuresti a fost vandalizata. Mai precis, a ramas fara coada. Un binevoitor a rupt coada animalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )