Libnet.ro
UNICEF

21:30

Uniunea Europeana finanteaza cu peste 250 de milioane de euro extinderea metroului din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana finanteaza cu peste 250 de milioane de euro extinderea metroului din Bucuresti

Un buget de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investit in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene CE), publicat marti. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana spune ca statul Luxemburg a acordat Amazon beneficii fiscale necuvenite in valoare de 250 milioane euro. Compania trebuie sa inapoieze ajutorul ilegal primit

Comisia Europeana a ajuns la concluzia ca Amazon a primit din partea Luxemburgului beneficii fiscale necuvenite in valoare de aproximativ 250 milioane euro. A fost posibil astfel ca Amazon sa plateasca impozite considerabil mai mici decat alte companii, ceea ce este interzis de normele UE in materie de ajutoare de stat. Luxemburgul trebuie deci sa recupereze ajutorul ilegal pe care l-a acordat. In urma unei investigatii aprofundate, care a fost lansata in octombrie 2014, Comisia a ajuns la concluzia ca, prin solutia fiscala anticipata emisa in 2003 si prelungita in 2011, Luxemburgul a micsorat impozitul platit de Amazon in tara fara nicio justificare valabila.

Comisia Europeana da peste 250 de milioane de euro pentru extinderea retelei de metrou din Bucuresti

Comisia Europeana aloca Romaniei 251,8 milioane de euro pentru extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de metrou moderna. Acest.

Comisia Europeana finanteaza cu 252 de milioane euro extinderea metroului din Bucuresti

O suma de de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investita in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

UE finanteaza cu 251,8 milioane de euro extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti

Banii, proveniti din Fondul de coeziune, sunt destinati noii sectiuni care va lega vestul orasului de centru, de la Raul Doamnei la statia Eroilor, unde se face conexiunea cu liniile 1 si 3. Ea va avea o lungime de 7 km, cu 10 noi statii si un depou.

Cum explica Primaria condusa de Robert Negoita de ce nu mai liciteaza crocodili si dinozauri 3D si a scazut de la 175 milioane euro la 5,8 milioane euro, valoarea licitatiei pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca in Sectorul 3

Controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca si de fitness in Sectorul 3 a fost reluata joi, 28 septembrie, dupa mai multe zile in care a fost suspendata. Cum a ajuns Primaria sa scada valoarea acestei licitatii de la 175 milioane euro, in luna februarie din acest an, la 5,8 milioane euro in prezent, si sa scoata crocodilii si dinozaurii 3D solicitati initial? In urma constatarii unei estimari eronate a cantitatilor, licitatia a fost reevaluata in sensul in care s-au determinat cantitatile strict necesare si nu pe cele maximale, ca in anuntul initial. , a precizat pentru HotNews. ro Adrian David, directorul de comunicare al Primariei Sector 3.

Tudose, declaratii de la Varna: Romania, Bulgaria, Grecia si Serbia pot fi un zid care sa apere Uniunea Europeana

Intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele sarb, Aleksandar Vucic, si cu premierii bulgar si grec, Boiko Borisov si Alexis Tsipras, organizata dupa Reuniunea cvadrilaterala la nivel inalt dintre Romania, Bulgaria, Serbia si Grecia, premierul Tudose a declarat ca cele patru state pot fi un zid care sa apere Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana pastreaza tacerea in cazul Cataloniei

In ciuda apelurilor repetate lansate de politicienii catalani pentru condamnarea violentelor politiei din timpul referendumului de duminica din Catalonia privind independenta, Uniunea Europeana a pastrat tacerea, considerand situatia o chestiune interna a Spaniei.

Anuntul facut de Recep Erdogan: Turcia nu mai are nevoie sa adere la Uniunea Europeana

Turcia nu mai are nevoie sa adere la Uniunea Europeana, dar nu va abandona in mod unilateral negocierile privind aderarea la Blocul comunitar, a declarat, duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

POCU deschide apeluri de 13 milioane euro pentru proiecte in domeniul sanatatii

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman POCU) deschide apeluri in valoare totala de 13 milioane euro pentru depunerea de proiecte care vizeaza imbunatatirea pregatirii specialistilor in domeniul sanatatii, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) trimis Redactiei.

Ce mai asteapta Uniunea Europeana?: Sustinatorii independentei Cataloniei cer scoaterea Spaniei din UE

Catalonia a votat pentru independenta. Peste 90% dintre voturile validate la referendumul de duminica au fost pentru separararea de Spania. Madridul nu recunoaste insa scrutinul si catalogheaza evenimentul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )