Libnet.ro
UNICEF

18:00

Caru' cu vedete: Cotabita intra in operatie! Are nevoie de o interventie chirurgicala pentru a putea fi ventilat mecanic in continuare; Ellie White, probleme cu sarcina; O vedeta PRO TV a rupt tacerea si a facut dezvaluiri uimitoare! Cum i se calculeaza

Hotnews Hotnews,
 Caru

Alexandra Stan se pregateste pentru cursa vietii, alaturi de un star Formula 1. Iubitoare a senzatiilor tari, Alexandra Stan accepta provocarile care implica adrenalina. Vedete la Art Safari Bucharest. Art Safari Bucharest 2015, proiect anual destinat artei, si-a deschis portile pentru iubitorii de arta, iar vedetele. continuă pe Hotnews

Gabriel Cotabita are nevoie de o noua interventie chirurgicala (VIDEO)

Gabriel Cotabita are nevoie de operatie pentru a trai in continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 11 zile in coma la spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Starea lui Cotabita este in continuare.

Castelul Peles are nevoie de reparatii. De cat timp promite Ministerul Culturii ca va aloca fonduri

Castelul Peles, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, are nevoie urgenta de reparatii, insa Miniserul Culturii nu a mai alocat fonduri substantiale Castelului din 2006.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu: Cuplul prezidential are nevoie sa isi angajeze un stilist personal (VIDEO)

Cuplul prezidential are nevoie sa isi angajeze un stilist personal. La aceasta concluzie a ajuns creatorul de moda Razvan Ciobanu, dupa ce a analizat cateva tinute ale primei doamne dar si ale sefului.

O veste proasta pentru realitatea virtuala: Oculus are nevoie de un super calculator

La scurt timp dupa ce s-a confirmat oficial lansarea comerciala a Oculus Rift, aflam cerintele de sistem pentru a putea folosi kitul de realitate virtuala. Nu au trecut decat cateva saptamani de cand am aflat ca Oculus Rift va avea parte de o lansare comerciala la inceputul lui 2016. Partea proasta este ca mai aveti [] O veste proasta pentru realitatea virtuala: Oculus are nevoie de un super calculator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )