Libnet.ro
UNICEF

23:15

Caru' cu Vedete: Cum arata acum cei mai scumpi sani din istoria Playboy Romania; Ce si-a tatuat Catalin Botezatu in zona intima. Vreau sa il transform; Detalii in premiera despre cum a inceput idila Madalinei Ghenea cu Matei Stratan

Hotnews Hotnews,
 Caru

Primele imagini cu silicoanele Adelinei Pestritu! Cum arata vedeta dupa interventie!Adelina Pestritu si-a pus de curand silicoane, iar acum a trecut. Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Iuliana Luciu pana acum. Sora Nicoletei, in costum de baie la plaja. Iuliana Luciu profita din plin de vara. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul din cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul dintre cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

Peste 30.000 de turisti au ajuns pe litoral in weekend-ul de Rusalii: Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche (VIDEO)

Peste 30 de mii de turisti au ajuns in acest weekend pe litoralul romanesc, gratie minivacantei de Rusalii. Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche, gradul de ocupare al hotelurilor de pe.

Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Compania spaniola de energie regenerabila Gamesa a acceptat sa-si combine divizia sa de turbine eoliene cu cea a grupului industrial german Siemens, intr-o tranzactie care va crea unul dintre cei mai mari producatori de turbine eoliene din lume, transmite Deutsche Welle, informeaza Agerpes.

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat.

Caru' cu vedete: Alex Velea nu s-a mai abtinut si a rupt tacerea, dupa ce Antonia a zis ca isi mai doreste un copil;Si-au etalat silicoanele si trupurile de sirena pe plaja si la piscina;Roxana Vasniuc rupe tacerea! Marturii din Infern: M-a amenintat ca.

Kate Middleton si Printul William, la Royal Ascot 2016. Royal Ascit, cel mai mare eveniment hipic din Marea Britanie, se desfasoara. In urma cu doar cateva zile Adda a anuntat ca va avea un baietel, acum artista surprinde din nou. Imi incep antrenamentul. Adda traieste cea mai frumoasa perioada din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )