Libnet.ro
UNICEF

13:00

Caru' cu vedete: 7 vedete din Romania care si-ar dori aceste imagini sterse de pe Internet; Tom Cruise ii interzice lui Nicole Kidman sa participe la nunta fiului lor; Cum a cucerit-o cel de-al treilea sot pe Zina Dumitrescu

Hotnews Hotnews,
 Caru

Justin Bieber a fost acuzat ca a furat o pereche de pantofi sport. Miercuri, Justin Bieber, in varsta de 25 de ani, a dezvaluit pe Instagram Stories ca a fost interogat de un agent de politie pentru. Brigitte si Pastrama, noi scene de sex? Imaginile au fost cenzurate. Editia de miercuri seara a emisiunii Ferma a venit cu imagini care au confirmat. continuă pe Hotnews

webPR Ce citesc angajatii din automotive care au acces la Bookster prima biblioteca moderna din Romania?

In 2018, industria auto a atins cea mai mare cifra de afaceri din ultimii zece ani, reprezentand in prezent 13% din produsul intern brut al Romaniei. Zilnic, o companie din industria de componente auto deschide noi posturi in Romania si extinderea activitatilor companiilor duce la un deficit de personal si o cerere mare de forta de munca. in ultimii 5 ani, atragerea si mentinerea angajatilor performanti a devenit un obiectiv important pentru jucatorii din industrie. in cele peste 600 de companii din industria auto din Romania lucreaza aproximativ 200. 000 de angajati si potrivit unei cercetari realizate in vara anului 2018 de compania de consultanta si executive research Korn Ferry, 19% dintre acestia isi schimba postul in primele 12 luni de la angajare.

Niro Investment Group a inceput lucrarile la primul hotel Swissotel din Romania, care va fi operat de Accor

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din Romania, a anuntat, joi, ca a demarat lucrarile la primul hotel Swissotel din Romania, o investitie de aproximativ 60 milioane euro, care va fi operat de Accor.

(P) Impreuna de 25 de ani! Alpha Bank, prima banca straina care intra pe piata din Romania

In 1994, Alpha Bank era prima banca straina care intra pe piata din Romania. Dezvoltarea bancii a fost una treptata, prin investirea sistematica a resurselor si crestere organica, in cei 25 de ani de activitate Alpha Bank fiind o prezenta constanta in.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

Romi originari din Romania si Bulgaria, atacati in suburbiile Parisului, dupa raspandirea unei stiri false privind rapirea copiilor

Romi originari din Romania si Bulgaria au cerut protectia politiei franceze dupa ce au devenit tinta unor atacuri declansate de o stire falsa privind rapirea unor persoane, care a devenit virala pe retelele sociale. Este vorba despre comunitatile de romi care traiesc in suburbiile din nord-estul Parisului.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

VIDEO. Un politist britanic a facut schimb de locuri cu o cersetoare din Romania. Ce a urmat depaseste orice imaginatie - trecatorii au crezut ca este o farsa!

Un politist britanic a facut senzatie pe internet dupa ce a imprumutat acordeonul unei cersetoare din Romania si a cantat la el. Un om care stie sa se bucure de orice moment al vietii, Daca era in.

La cat estimeaza profesionistii in investitii din Romania ca va ajunge cursul euro/leu la finalul anului

Peste 87% dintre membrii asociatiei profesionistilor in investitii din Romania CFA Romania) anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni comparativ cu valoarea actuala). Astfel, valoarea media a anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )