Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Aeroportul Changi din Singapore, cel mai bun din lume pentru al saptelea an consecutiv

Aeroportul Changi din Singapore a fost desemnat in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului publicat joi de compania britanica Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, informeaza Bloomberg.

Un calugar din Kenya a fost desemnat cel mai bun profesor din lume: gestul facut pentru elevii sai este impresionant

Un calugar care preda stiinte intr-o regiune rurala a Kenyei a fost desemnat cel mai bun profesor din lume si a primit un premiu de un milion de dolari.

Cine a primit premiul pentru cel mai bun profesor din lume

In fiecare an, se organizeaza Global Teacher Prize unde este recunoscut impactul unui profesor asupra studentilor lor si comunitatilor din care fac parte. La editia din 2019, castigatorul.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

A fost CEA MAI SEXY crainica din Romania: INCREDIBIL cum arata acum! (FOTO)

A ramas in amintirea publicului drept una dintre cele mai frumoase crainice care aparea pe micile ecrane in anii comunismului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 MARTIE IAR Brasov urca pe prima pozitie in topul randamentelor BVB

Marcand un avans de 4,61%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 martie, actiunile producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) ocupa primul loc in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )