Libnet.ro
UNICEF

22:30

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Hotnews Hotnews,
 Caru

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari. continuă pe Hotnews

Primele FOTOGRAFII de la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com.

FOTO. Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com.

Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita BISEXUALA! Unde va avea loc NUNTA

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui bisexuala, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a.

Johnny Depp s-a casatorit in secret cu Amber Heard!

Johnny Depp este de acum un barbat casatorit! Cel putin asa sustin marile publicatii internationale, care titreaza ca actorul s-ar fi casatorit saptamana aceasta cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii secrete! .

Johnny Depp i-a facut cadou de nunta lui Amber Heard iahtul pe care i-l daruise Vanessei Paradis

Actorul Johnny Depp i-a oferit actritei Amber Heard, cu care s-a casatorit marti, iahtul pe care i-l daruise anterior Vanessei Paradis, pe care l-a rebotezat Amphitrite, dupa numele zeitei marii din mitologia greaca, sotie a lui Poseidon, potrivit contactmusic. com.

Johnny Depp s-a casatorit cu actrita Amber Heard

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marti, in casa din Los Angeles in care cei doi locuiesc, cu cateva zile inainte de nunta ce va avea loc la finalul saptamanii in Bahamas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )