Libnet.ro
UNICEF

12:00

Casa Alba il acuza direct pe Vladimir Putin pentru atacurile cibernetice din campania electorala din SUA

România Liberă România Liberă,
Casa Alba il acuza direct pe Vladimir Putin pentru atacurile cibernetice din campania electorala din SUA

Casa Alba i-a atribuit joi presedintelui rus, Vladimir Putin, responsabilitatea directa pentru atacurile cibernetice care au perturbat alegerile prezidentiale din Statele Unite. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin ar fi coordonat operatiunea de hacking a alegerilor prezidentiale

Conform unui nou reportaj, Vladimir Putin ar fi fost implicat direct in atacurile online asupra Partidului Democrat. La mijloculacestui an, in jur de 19. 000 de email-uri ar fi fost furate de pe retelele operate de Partidul Democrat din Statele Unite ale Americii, unele dintre acestea ajungand ulterior pe site-ul WikiLeaks. La acea vreme, oficialii partidului [].

Ines Pohl: Calea lui Putin catre Casa Alba. Donald Trump colaboreaza cu rusii de ani de zile |OPINIE DW

Jurnalista Ines Pohl explica, intr-un comentariu Deutsche Welle, ca situatia din Statele Unite este tensionata, pe fondul speculatiilor potrivit carora alegerile prezidentiale americane ar fi fost influentate prin atacuri cibernetice. in acest context, ea afirma ca presedintele rus Vladimir Putin si-ar putea extinde influenta politica in SUA.

Vladimir Putin a fost implicat personal in atacurile cibernetice din SUA

Oficiali ai serviciilor secrete din SUA cred ca Vladimir Putin a fost implicat personal in atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale americane, ca parte a unei vendete impotriva lui Hillary Clinton, sustine NBC News.

Rusia: Vladimir Putin si-a adus cainele Yume la o intalnire cu jurnalistii japonezi (VIDEO-FOTO)

Vladimir Putin si-a adus cainele Yume la o intalnire cu jurnalistii japonezi pentru care a oferit un interviu, informeaza Stirile Pro TV. Putin a primit in 2012 animalul drept cadou din.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

GEST NECUGETAT: Vladimir Putin a refuzat cainele facut cadou de catre guvernul japonez

Diplomatul japonez Koichi Hagiuda a anuntat ca presedintele Vladimir Putin a refuzat cadoul ce i-a fost facut de guvernul japonez, anunta BBC. Hagiuda nu a mentionat care a fost motivul refuzului. Japonia.

Luna de miere, pur imagologica, intre Casa Alba si Kremlin, va dura putin

Este dreptul Presedintelui Romaniei de a isi exprima public exigentele privind pe compatriotul care va fi desemnat sa conduca guvernul de la Bucuresti, care va gira viitorul celor 18. 000 de romani ramasi, la bine si la greu, in tara unde au vazut lumina zilei, dar si a celor plecati la munca - in jur de patru milioane de conationali -, acolo unde sunt platiti mai bine, pentru umilinta lor.

Elon Musk va colabora cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, aduce oameni de afaceri de succes in cadrul administratiei sale, cel mai recent nume fiind al lui Elon Musk. Pentru ca Donald Trump si administratia sa sa inteleaga mai bine directiile in care sectorul de transporturi se dezvolta si va trebui sa se dezvolte, in viitor, acesta i-a cooptat [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )