Libnet.ro
UNICEF

12:45

Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor.

România Liberă România Liberă,
Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor.

Oficiali de la Casa Alba au contactat fonduri de investitii care detin actiuni la companii rusesti si le-au recomandat reprezentantilor acestora sa isi informeze clientii asupra potentialului risc legat de criza din Ucraina, anunta Reuters, conform RIA Novosti. Discutiile au inceput cu cateva saptamani in urma, companiile fiind sfatuite sa comunice clar clientilor riscul existent si sa ii avertizeze sa pregateasca un plan de actiune in cazul in care volatilitatea bursei de la Moscova este tot . continuă pe România Liberă

Obama anunta noi sanctiuni pentru oficialii rusi si o banca ruseasca.

Presedintele american Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si ameninta Moscova cu sanctiuni economice, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Intr-o scurta interventie la Casa Alba, consacrata situatiei din Ucraina, seful statului a insistat, de asemenea, asupra faptului ca sustinerea Statelor Unite fata de aliatii lor din cadrul NATO este de nezdruncinat.

Companiile si bancile rusesti au datorii de peste 700 miliarde de dolari.

Datoria externa a companiilor, bancilor si oligarhilor din Rusia a depasit 700 de miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, arata datele bancii centrale ruse, conform CNN, relateaza Mediafax. Fata de finele anului 2011, soldul datoriei externe a crescut cu aproape 200 de miliarde de dolari. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Chiar in aceasta saptamana, marcata de anexarea Crimeei de catre Rusia, compania miniera Metalloinvest a .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )