Libnet.ro
UNICEF

16:16

Casa Alba cere din nou limitarea vanzarii armelor de foc, dupa uciderea in direct a celor doi jurnalisti americani

Antena3 Antena3,
Casa Alba cere din nou limitarea vanzarii armelor de foc, dupa uciderea in direct a celor doi jurnalisti americani

Casa Alba a cerut din nou miercuri o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, apel ce intervine dupa uciderea a doi jurnalisti in statul american Virginia, transmite AFP. Dep. continuă pe Antena3

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

Barbatul care a incercat sa patrunda ILEGAL in Casa Alba, impuscat mortal in tribunal

Barbatul care a incercat sa patrunda ilegal in Casa Alba, in luna martea, a fost impuscat mortal intr-un tribunal din Pennsylvania, dupa ce l-a atacat pe adjunctul serifului cu un cutit.

Casa Alba nu este impotriva sustinerii unui candidat de catre Obama, in alegerile primare democrate

Casa Alba a lasat deschisa luni posibilitatea ca presedintele Barack Obama sa isi anunte in mod oficial sustinerea pentru unul din candidatii in alegerile primare democrate. Nu as exclude posibilitatea.

Ginerele lui Traian Basescu, din nou in fata magistratilor. Radu Pricop a cerut sa fie scos de sub control judiciar

12- Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, a fost din nou astazi in fata magistratilor de la Curtea de Apel. in fata magistratilor a ajuns azi, in acelasi dosar,.

Silvio Berlusconi, din nou in public la o petrecere din Sardinia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 78 de ani, a reaparut in public la o petrecere din Insula Sardinia. Aceasta este pentru prima data dupa mai multi ani cand magnatul s-a distrat intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )