Libnet.ro
UNICEF

23:00

CASA ALBA DESPRE IVANKA TRUMP: Nu este o varianta pentru postul de lider al Bancii Mondiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CASA ALBA DESPRE IVANKA TRUMP: Nu este o varianta pentru postul de lider al Bancii Mondiale

Fiica presedintelui american Donald Trump, Ivanka, supervizeaza cautarile pentru noul lider al Bancii Mondiale, insa nu este o candidata pentru acest post, scrie Politico. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Ivanka Trump, posibil candidat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele posibililor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale au inceput sa circule si printre acestea se afla cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka, in prezent consilier la Casa Alba, a informat vineri cotidianul Financial.

Donald Trump i-a servit la Casa Alba cu hamburgeri de la McDonalds

Donald Trump a ales sa ii serveasca pe sportivii din echipa de fotbal Clemson Tigers, la Casa Alba, cu mancare de tip fastfood: a comandat peste 300 de hamburgeri de la McDonalds, precum si pizza si cartofi prajiti.

Casa Alba a cerut optiuni militare mpotriva Iranului

Casa Alba a provocat ingrijorare la Pentagon cerand militarilor planuri pentru a lansa lovituri asupra Iranului la putin timp dupa o serie de incidente atribuite militiilor proiraniene, in septembrie, in Irak, potrivit cotidianului Wall Street Journal, transmite AFP citata de Agerpres.

Casa Alba a cerut optiuni militare impotriva Iranului, sustine presa americana! Cererea ar fi provocat ingrijorare la Pentagon

Casa Alba a provocat ingrijorare la Pentagon, dupa ce le-a cerut militarilor planuri pentru a lansa lovituri asupra Iranului, in luna septembrie, transmite AFP preluata de Agerpres. Solicitarea a venit in.

Casa Alba a solicitat Pentagonului sa elaboreze planuri de atacare a Iranului

Casa Alba a solicitat, anul trecut, Pentagonului sa elaboreze optiuni de atacare a Iranului dupa ce un grup de militanti sprijiniti de Teheran au tras focuri de mortiere intr-o zona din Bagdad unde se afla si Ambasada SUA in Irak, a relatat publicatia The Wall Street Journal, potrivit postului CNBC.

Iohannis: Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii. Campaniile de denigrare confirma ca pe unii politicieni i deranjeaza libertatea de exprimare

Existenta presei independente este vitala pentru sanatatea societatii, iar campaniile de denigrare si atacurile personale la adresa unor jurnalisti confirma ca pe unii politicieni ii deranjeaza libertatea de exprimare si adevarul spus oamenilor, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis luni, la redeschiderea redactiei Radio Europa Libera in Romania.

Nou scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele Donald Trump ar fi facut eforturi deosebite pentru a ascunde detalii ale conversatiilor sale cu omologul rus Vladimir Putin, mergand pana acolo incat a confiscat notitele propriului translator, cerandu-i sa nu discute despre asta cu alti oficiali ai administratiei. Dezvaluirea este facuta de Washington Post care citeaza un fost si un actual oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )