Libnet.ro
UNICEF

17:00

Casa Alba: Numarul doi al grupaii jihadiste Stat Islamic, ucis intr-un atac aerian american

B1 B1,
Casa Alba: Numarul doi al grupaii jihadiste Stat Islamic, ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Fadhil Ahmad al-Hayali, a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, potrivit Daily Mail. continuă pe B1

SUA: Numarul doi din gruparea Stat Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP.

Numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis in urma unui atac aerian in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic, Fadhil Ahmad Al-Hayali, a fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul nordul Irakului), potrivit Casei Albe, citata de AFP si Reuters.

Guvernul Libiei cere sprijinul aliatilor arabi in lupta contra gruparii Stat Islamic

Abdullah al-Thinni, seful guvernului libian recunoscut de comunitatea internationala, a solicitat o interventie aeriana a aliatilor arabi pentru a bombarda pozitiile miscarii jihadiste Stat Islamic,.

Numarul doi al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP in pagina electronica.

Casa Alba anunta ca numarul 2 al Statului Islamic a fost ucis

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis. Era unul dintre principalii coordonatori ai transferurilor de arme

Numarul doi in ierarhia organizatiei Statul Islamic a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de orasul Mosul din Irak, a anuntat vineri Casa Alba, informeaza AFP si Reuters, citate de.

Teroristii din Stat Islamic au DEMOLAT o manastire din Siria

Teroristii din gruparea Stat Islamic au demolat o manastire dintr-un oras strategic, situat in provincia Homs, din centrul Siriei, a anuntat joi Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Gruparea Stat Islamic a demolat o manastire dintr-un oras sirian din provincia Homs

Combatantii gruparii Stat Islamic au demolat o manastire dintr-un oras strategic pe care l-au cucerit luna aceasta, situat in provincia Homs, din centrul Siriei, a anuntat joi Observatorul Sirian pentru Drepturile.

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic - ministru

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic si mentinea legatura online cu islamisti din Marea Britanie, anunta ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, precizand ca suspecta va fi extradata in scurt timp.

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic si mentinea legatura online cu islamisti din Marea Britanie, anunta ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, precizand ca suspecta va fi extradata in scurt timp.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )