Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis in urma unui atac aerian in Irak

Adevărul Adevărul,
Numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis in urma unui atac aerian in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic, Fadhil Ahmad Al-Hayali, a fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul nordul Irakului), potrivit Casei Albe, citata de AFP si Reuters. continuă pe Adevărul

Numarul doi al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP in pagina electronica.

Casa Alba anunta ca numarul 2 al Statului Islamic a fost ucis

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis. Era unul dintre principalii coordonatori ai transferurilor de arme

Numarul doi in ierarhia organizatiei Statul Islamic a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de orasul Mosul din Irak, a anuntat vineri Casa Alba, informeaza AFP si Reuters, citate de.

UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic ar fi fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul, Irak, relateaza vineri CNN, citat de Reuters. UPDATE: Casa Alba confirma ca numarul doi din Statul Islamic, Hajji Mutazz, a fost ucis in urma unui raid aerian al armatei americane pe 18 august.

SUA: Numarul doi din gruparea Stat Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP.

Casa Alba: Numarul doi al grupaii jihadiste Stat Islamic, ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Fadhil Ahmad al-Hayali, a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, potrivit Daily Mail.

Cel putin 16 luptatori ai Statului Islamic vor fi fortati sa devina atacatori sinucigasi pentru ca s-au infectat cu HIV dupa ce au violat doua marocance

Luptatori ai Statului Islamic ce s-au infectat cu HiV dupa ce au violat sclavele lor sexuale au fost fortati sa devina atacatori sinucigasi, scrie Daily Express. Cel putin 16 barbati au fost tratati intr-un spital sirian condus de grupul terorist dupa ce ar fi luat virusul de la doua femei marocane pe care le tineau ca sclave sexuale.

Doi morti si sute de case distruse in urma unui taifun in Filipine

Un taifun puternic care a lovit nordul Filipinelor a lasat in urma sapte morti si doi disparuti, conform autoritatilor locale, citate de Sputnik. Au fost evacuati, inainte ca taifunul sa.

Valcea: Trei persoane, intre care un copil, la spital in urma unui accident cu trei autoturisme

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme.

Trei persoane ranite in urma unui accident in Valcea

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )