Libnet.ro
UNICEF

12:16

Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis. Era unul dintre principalii coordonatori ai transferurilor de arme

Antena3 Antena3,
Numarul doi din Statul Islamic a fost ucis. Era unul dintre principalii coordonatori ai transferurilor de arme

Numarul doi in ierarhia organizatiei Statul Islamic a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de orasul Mosul din Irak, a anuntat vineri Casa Alba, informeaza AFP si Reuters, citate de. continuă pe Antena3

UPDATE Numarul 2 din Statul Islamic a fost ucis intr-un atac cu drona in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic ar fi fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul, Irak, relateaza vineri CNN, citat de Reuters. UPDATE: Casa Alba confirma ca numarul doi din Statul Islamic, Hajji Mutazz, a fost ucis in urma unui raid aerian al armatei americane pe 18 august.

Numarul doi al Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP in pagina electronica.

SUA: Numarul doi din gruparea Stat Islamic a fost ucis intr-un atac aerian

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP.

Numarul doi in ierarhia Statului Islamic, ucis in urma unui atac aerian in Irak

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic, Fadhil Ahmad Al-Hayali, a fost ucis, saptamana aceasta, intr-un atac cu drona al aliatilor, in apropiere de Mosul nordul Irakului), potrivit Casei Albe, citata de AFP si Reuters.

Casa Alba anunta ca numarul 2 al Statului Islamic a fost ucis

Numarul doi in ierarhia gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Fadhil Ahmad al-Hayali a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Casa Alba: Numarul doi al grupaii jihadiste Stat Islamic, ucis intr-un atac aerian american

Numarul doi al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Fadhil Ahmad al-Hayali, a fost ucis marti intr-un atac aerian american in apropiere de Mosul, in Irak, a anuntat vineri Casa Alba, potrivit Daily Mail.

Seria DECAPITARILOR facute de Statul Islamic continua. Pe cine au mai UCIS teroristii

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) l-a decapitat pe fostul director al Antichitatilor din orasul antic Palmira, in centrul Siriei.

Bombele biologice de la Statul Islamic. Jihadistii infectati cu HIV, trimisi in misiuni sinucigase

Teroristii de la Statul Islamic care au fost infectati cu virusul HIV sunt trimisi in misiuni sinucigase, scrie mirror. co. uk. Potrivit agentiei ARA, 16 luptatori sunt acum in carantina intr-un spital din.

Statul Islamic, o noua crima odioasa. Fostul director al Antichitatilor din Palmira, decapitat si agatat de un stalp

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) l-a decapitat pe fostul director al Antichitatilor din orasul antic Palmira, in centrul Siriei, au anuntat miercuri seful acestui serviciu sirian si un ONG, scrie.

Numarul 2 din ISIS, ucis intr-un atac aerian american in Irak

Administratia de la Washington a anuntat, vineri, ca Fadhil Ahmad al-Hayali cunoscut si sub numele de Hajji Mutaz, a fost ucis, marti, intr-un atac aerian american in timp ce se afla intr-o masina impreuna cu un alt responsabil al organizatiei jihadiste in Irak.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )