Libnet.ro
UNICEF

15:15

Casa Alba se pregateste pentru un posibil summit intre Donald Trump si Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Casa Alba se pregateste pentru un posibil summit intre Donald Trump si Vladimir Putin

Conform unor surse apropiate acestui demers, Washingtonul planuieste organizarea unui summit intre presedintele american Donald Trump si liderul rus Vladimir Putin, relateaza The Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

SUA: Casa Alba se pregateste pentru un posibil summit intre Donald Trump si Vladimir Putin

Conform unor surse apropiate acestui demers, Washingtonul planuieste organizarea unui summit intre presedintele american Donald Trump si liderul rus Vladimir Putin, relateaza The Wall Street Journal.

Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba: ce i-a cerut starleta

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a intalnit miercuri, la Casa Alba, cu presedintele Donald Trump si alti oficiali, intre care consilierul Jared Kushner.

Donald Trump a primit la Casa Alba un inalt oficial nord-coreean: Ce document i-a inaintat acesta

Eveniment rar la Washington! Un inalt oficial din Coreea de Nord a fost primit de catre presedintele american Donald Trump la Casa Alba pentru a ii inmana o scrisoare din partea liderului de la Phenian, Kim.

in locul lui Kim Jong-Un, in Biroul Oval de la Casa Alba a venit... Kim Kardashian. Ce i-a cerut starleta lui Donald Trump (FOTO)

Vizita neasteptata la Casa Alba. Starleta Kim Kardashian, care militeaza pentru eliberarea unei bunici condamnate la inchisoare pe viata, a avut o intalnire cu Donald Trump pe tema reformei carcerale din.

Trump anunta, dupa ce l-a primit la Casa Alba pe generalul Kim Yong Chol, ca se va intalni cu Kim Jong Un la 12 iunie, in Singapore

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, dupa o intrevedere cu un inalt oficial nord-coreean, ca a programat din nou summit-ul cu Kim Jong Un in 12 iunie, in Singapore, relateaza USA Today.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

Un locotenent al lui Kim Jong Un merge azi la Casa Alba ca sa-i nmneze lui Trump o scrisoare din partea liderului de la Phenian

Un inalt oficial al regimului de la Phenian va face vineri o vizita la Casa Alba si ii va inmana lui Donald Trump o scrisoare din partea lui Kim Jong Un, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )