Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

B1 B1,
Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup. continuă pe B1

Trump anunta, dupa ce l-a primit la Casa Alba pe generalul Kim Yong Chol, ca se va intalni cu Kim Jong Un la 12 iunie, in Singapore

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, dupa o intrevedere cu un inalt oficial nord-coreean, ca a programat din nou summit-ul cu Kim Jong Un in 12 iunie, in Singapore, relateaza USA Today.

Donald Trump se intalneste cu Kim Jong Un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul.

Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba: ce i-a cerut starleta

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a intalnit miercuri, la Casa Alba, cu presedintele Donald Trump si alti oficiali, intre care consilierul Jared Kushner.

Un important general nord-coreean s-a ntlnit cu Mike Pompeo pentru a stabili detaliile summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Un important general nord-coreean, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong-un, s-a intalnit miercuri la New York cu secretarul de Stat Mike Pompeo pentru a stabili agenda summitului istoric dintre liderul Kim jong-un si Donald Trump, informeazaBBC.

Donald Trump este la DIETA. De ce a apelat presedintele SUA la regim alimentar...

Pentru a pune la punct un regim strict pentru Presedintele SUA, Donald Trump, mai multi specialisti in diete au fost consultati de bucatarii de la Casa Alba. Astfel, friptura de vita a fost scoasa din meniu.

Donald Trump, anunt oficial despre intalnirea cuKim Jong-un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul.

Donald Trump anunta ca se va ntlni totusi cu Kim Jong-un conform planificarii initiale, pe 12 iunie

Presedintele american, Donald Trump, a oferit asigurari vineri ca summitul cu omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, va avea loc pe 12 iunie la Singapore, conform planificarii initiale, relateaza Reuters.

Kim Jong Un, intalnire SURPRIZA chiar inaintea summitului cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un pare sa fi facut o pirueta pe scena relatiilor internationale, inaintea summitului cu Donald Trump preconizat a avea loc pe 12 iunie. El s-a intalnit, joi, la Phenian, cu.

in locul lui Kim Jong-Un, in Biroul Oval de la Casa Alba a venit... Kim Kardashian. Ce i-a cerut starleta lui Donald Trump (FOTO)

Vizita neasteptata la Casa Alba. Starleta Kim Kardashian, care militeaza pentru eliberarea unei bunici condamnate la inchisoare pe viata, a avut o intalnire cu Donald Trump pe tema reformei carcerale din.

Negocierile pentru summitul Donald Trump - Kim Jong-un continua. Un important general nord-coreean, in drum spre Statele Unite

Unul dintre cei mai importanti generali nord-coreeni este in drum spre Statele Unite pentru o vizita rara, a afirmat marti presedintele american, Donald Trump, in contextul in care Washingtonul si Phenianul se pregatesc pentru un summit istoric.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )