Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Bellu

Hotnews Hotnews,
 Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Bellu

Cascadorul si actorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare duminica, in jurul orei 16:00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cascadorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu

Cascadorul si actorul Szobi Cseh a fost inmormantat cu onoruri militare, duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla.

Cascadorul Szobi Cseh a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Basescu a semnat, vineri, decretul prin care cascadorul Szobi Cseh a fost decorat, post-mortem, cu Ordinul National Steaua Romaniei. Potrivit AdministratieiPrezidentiale, in semn de.

Cascadorul Szobi Cseh, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Szobi Cseh a fost condus pe ultimul drum. Cel mai cunoscut cascador roman a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Bellu. Cascadorul a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni din.

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Cascadorul Szobi Cseh, care a incetat din viata, vineri, la varsta de 71 de ani, va fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, .

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Szobi Cseh fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, a anuntat fiul cascadorului. Trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Bellu din Bucuresti sambata, in jurul orei .

VIDEO ARHIVA Cascadorul Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Szobi Cseh fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava.

Cascadorul Szobi Cseh a murit la varsta de 71 de ani: Acesta suferea de cancer osos (VIDEO)

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, vineri dimineata, la varsta de 71 de ani, la Spitalul Fundeni. Acesta a fost rapus de o forma grava de cancer osos. in 2012, Szobi Cseh a aflat ca are cancer, fiind.

Cascadorul Szobi Cseh a murit. Buza de iepure a pierdut lupta cu boala

Celebrul cascador Szobi Cseh 71 de ani) a murit, vineri dimineata. in anul 2012 acesta a fost diagnosticat cu cancer osos, fiind supus mai multor tratamente.

A murit cascadorul Szobi Cseh

Cunoscutul cascador Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani. Anul trecut, Szobi Csech a aflat ca are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la colana.

Doliu in lumea artistica: actorul si cascadorul Szobi Cseh a murit in aceasta dimineata

Actorul si cascadorul Sobi Cseh a murit in aceasta dimineata la varsta de 72 de ani. El avea cancer si era internat la Spitalul Fundeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )