Libnet.ro
UNICEF

20:46

Casiera unei case de amanet din Bucuresti, atacata cu o arma. Suspectul a fost imobilizat de trecatori

Adevărul Adevărul,
Casiera unei case de amanet din Bucuresti, atacata cu o arma. Suspectul a fost imobilizat de trecatori

Casiera unei case de amanet din zona Piata Iancului din Capitala a fost atacata cu o arma, vineri seara, un suspect fiind imobilizat initial de trecatori si apoi dus la audieri la Politie. El avea un pistol de tip air soft. Femeia a fost transportata la spital. continuă pe Adevărul

Atac armat in Bucuresti. Agresorul avea un pistol de tip air soft. Autoritatile, iN ALERTA

Casiera unei case de amanet din zona Piata Iancului, Bucuresti, a fost atacata cu o arma, vineri seara. NU SE MAI ASCUND! CARE E RELATIA DINTRE IRINA LOGHIN SI FUEGO! FANII BANUIAU CEVA in caz, un.

NEWS ALERT. Jaf esuat la o casa de amanet din Capitala. Atacatorul a fost retinut

Un barbat care a atacat o casiera a unei case de amanet din zona Piata Iancului, amenintand-o cu o a.

Tentativa de jaf la o casa de amanet din Capitala. Un barbat a atacat casiera cu o arma

Vineri seara, in jurul orei 20. 00, prin apel 112 a fost anuntat un incident in zona Piata Iancului din Capitala, in fata unei case de amanet.

Un barbat cu cagula a incercat sa jefuiasca o casa de amanet din Capitala

Un barbat cu cagula a incercat sa jefuiasca o casa de amanet din Capitala, vineri seara, atacatorul fiind imobilizat de cateva persoane din zona si predat politistilor, scrie Mediafax.

Digi 24: Muntii Carpati, vizibili din Bucuresti. Fotografia spectaculoasa surprinsa in centrul Capitalei

Muntii Bucegi au fost vizibili, miercuri, 12 februarie, din Capitala. Imaginea impresionanta a fost surprinsa de fotograful Dan Mihai Balanescu de la etajul unei cladiri inalte din Piata Universitatii, din Bucuresti.

Muntii Bucegi, vazuti din Bucuresti. Fotografia a fost surprinsa in centrul Capitalei

Muntii Bucegi au fost vizibili, miercuri, 12 februarie, din Bucuresti.

Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania. Se iubeau de 2 ani

Cel mai proaspat cuplu din lumea mondena este reprezentat de Catalina Ponor 32 de ani) si regizorul de filme istorice Bogdan Jianu, in varsta de 50 de ani. Au o prietenie de peste zece ani, dar au transformat-o in iubire acum doi ani. Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania Despre .

Scandalul gigacaloriei din Bucuresti. Ministrul economiei ii cere Gabrielei Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495 lei pe Gigacalorie, desi TermoEnergetica o cumpara cu 196 lei de la ELCEN

Ministrul Economiei Virgil Popescu ii cere primarului Capitalei Gabriela Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe Gigacalorie desi, prin TermoEnergetica, o cumpara cu 196 lei fara TVA) de la ELCEN. Ministrul spune ca prin subventia alocata pentru consumatori sunt, de fapt, acoperite pierderi uriase de pe reteaua avariata. Ministrul a prezentat si un document privind preturile la energia termica din Bucuresti.

Femeia din Arges a sunat la politie si a anuntat ca si-a abandonat copilul in fata unei case. Oamenii legii s-au deplasat in zona si au vazut ceva ce semana a copil la locul indicat. S-au apropiat si au inteles adevarul

Situatie incredibila in Curtea de Arges. O femeie a sunat la politie si a anuntat ca a nascut, dar si-a abandonat copilul in fata unei porti.

Zona din Bucuresti in care masinile vechi NU au voie sa circule. Aplicatia care ii ajuta pe soferi sa NU ia amenda

De la 1 martie, cei care nu au vinieta de acces in Bucuresti vor fi amendati. Proiectul prevede interzicerea totala in zona centrala a autoturismeloreuro 1si euro 2, iar masinile cu norma de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )