Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul gigacaloriei din Bucuresti. Ministrul economiei ii cere Gabrielei Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495 lei pe Gigacalorie, desi TermoEnergetica o cumpara cu 196 lei de la ELCEN

Hotnews Hotnews,
 Scandalul gigacaloriei din Bucuresti. Ministrul economiei ii cere Gabrielei Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495 lei pe Gigacalorie, desi TermoEnergetica o cumpara cu 196 lei de la ELCEN

Ministrul Economiei Virgil Popescu ii cere primarului Capitalei Gabriela Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe Gigacalorie desi, prin TermoEnergetica, o cumpara cu 196 lei fara TVA) de la ELCEN. Ministrul spune ca prin subventia alocata pentru consumatori sunt, de fapt, acoperite pierderi uriase de pe reteaua avariata. Ministrul a prezentat si un document privind preturile la energia termica din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Scandalul gigacaloriei. Ministrul Economiei catre Firea: De ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe gigacalorie, cand ELCEN o vinde cu 196 lei

Ministrul Economiei Virgil Popescu o someaza pe Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, sa raspunda de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe gigacalorie, cand ELCEN o vinde cu 196 lei.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Am cerut comisarului pe concurenta acordarea unui sprijin pentru CNU, CEO si CEH

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a cerut, ieri, comisarului pe concurenta Vestager Margrethe, sprijin si suport pentru Compania Nationala a Uraniului si pentru complexurile energetice Oltenia si Hunedoara.

Ministrul Economiei o scoate pe Firea la inaintare privind subventionarea termoenergetica

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, la Antena 3, ca Guvernul PNL nu va interzi.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

O tanara din Bucuresti a nascut in masina! Politistii patrulau in tura de noapte cand au observat grozavia - Ce a urmat imediat

O tanara din Bucuresti a nascut intr-o masina duminica noapte. Descoperirea a fost facuta chiar de agentii de la Politia Capitalei. Femeia are un baietel sanatos, iar cei doi au fost transportati in regim de urgenta la spital.

PPDA cere explicatii de la ministrul Economiei

Partidul Platforma Demnitate si Adevar cere ministrului economiei, Anatol Usatii, sa prezinte, timp de doua zile, explicatii de ce nu a plasat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunturile de licitatii pentru drumuri. Potrivit vicepresedintelui formatiunii, Alexandru Slusari, ministrul era obligat sa faca acest lucru conform Legii cu privire la achizitiile publice, transmite IPN.

Opinie Despre nevoia de criterii adevarate de performanta. Cu referire la administratia publica locala din Bucuresti.

Pentru ca imaginile sunt, de multe ori, mai puternice decat cuvintele, va propun, in loc de introducere, doua fotografii facute in Bucuresti. Pentru inceput, cred ca trebuie evidentiat faptul ca, in ambele cazuri, sunt utilizate referinte institutionale primaria, consiliul). Desigur, in spatele acestor initiative se afla persoane concrete, cu obiective si interese, electorale si nu numai, la fel de concrete.

Innovation Labs deschide inscrierile pentru Hackathoanele din Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara

Programul de preaccelerare pentru startupuri tehnice Innovation Labs 2020 da startul inscrierilor. Astfel, tinerii pasionati de IT care vor sa isi materializeze ideile in cadrul Hackathoanelor si programelor de mentorat organizate in Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara se pot inscrie in competitia de programare pana pe 27 februarie.

S-a aflat locul secret din Bucuresti, in care sunt tinuti suspectii de coronavirus: Doi barbati sunt izolati in prezent, intr-o clinica ce poate adaposti pana la 100 de pacienti

Doi barbati sunt tinuti sub masuri speciale de protectie in Sectorul 3 al Capitalei. Ei au fost adusi cu un avion militar din Wuhan, orasul din China unde a izbucnit epidemia de coronavirus, si la aterizarea i.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )