Libnet.ro
UNICEF

13:15

Castanele fierbinti ale Cabinetului Orban: principalele probleme de rezolvat dupa iesirea PSD de la guvernare

Adevărul Adevărul,
Castanele fierbinti ale Cabinetului Orban: principalele probleme de rezolvat dupa iesirea PSD de la guvernare

Greaua mostenire este refrenul favorit al oricarui Guvern nou instalat - si nu de putine ori a fost cantat pentru a preveni neimpliniri viitoare. Guvernul Orban a inceput si el sa-l fredoneze. Pe de alta parte, folclorul nu poate inlatura si responsabilitatea celor care au parasit Puterea, iar Guvernul Dancila a lasat in mai toate domeniile-cheie dosare fierbinti, care trebuie rezolvate cat mai urgent. Le inventariem pe cele mai importante. continuă pe Adevărul

Reformarea administratiei publice, prioritatea cabinetului Orban

Organizarea Guvernului si rezolvarea situatiei minerilor de la Paroseni si Uricani sunt principalele teme ce se vor afla pe ordinea de zi a sedintei cabinetului Orban ce ar urma sa aiba loc astazi.

Reactia lui Tudor Chirila, dupa ce Iohannis a fost la prima sedinta a cabinetului Orban: De aia nu ne mai facem bine!

Presedintele Iohannis a participat la prima sedinta a cabinetului Orban, miercuri. Drept urmare, Tudor Chirila si-a exprimat parerea despre noua conducere, dar si despre explicatiile sefului de stat care au motivat stadiul in care se afla Romaniei. Reactia lui Tudor Chirila dupa ce Iohannis a fost la prima sedinta a cabinetului Orban Presedintele Klaus Iohannis .

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati astazi in functii si tot astazi va avea loc si sedinta

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Or.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Ministrii Cabinetului Orban isi preiau mandatele

ACTUALIZARE - Ioan Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Sper sa putem trece cu succes primul test pe care il avem pana la sfarsitul anului, acela de a evita riscul de dezangajare de fonduri. --- * ACTUALIZARE - Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii Regionale: Daca vorbim de probleme, banuiesc ca sunt multe si foarte multe, eu ca ministru o sa caut solutii. Sper ca pot face lucruri importante pentru Romania.

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban.

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )