Libnet.ro
UNICEF

23:45

Castigatori Oscar 2015. Lista completa

Adevărul Adevărul,
Castigatori Oscar 2015. Lista completa

Oscar 2015. Drama cu accente comice Birdman/ Omul pasare a fost marele castigator al galei Oscar 2015, fiind desemnat Cel mai bun film, in timp ce comedia The Grand Budapest Hotel/ Hotelul Grand Budapest a reusit sa traduca in victorii cele mai multe nominalizari, patru din totalul de noua. continuă pe Adevărul

Castigatori Oscar 2015: lista completa

Castigatori Oscar 2015. Va prezentam lista completa a castigatorilor Oscar 2015, in urma desfasurarii celei de-a 87-a Gala a premiilor Academiei Americane de Film.

OSCAR 2015. LISTA COMPLETA a CASTIGATORILOR la Premiile OSCAR. Birdman, cel mai bun film

Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor OSCAR se desfasoara in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles, .

Castigatori Oscar 2015. Cel mai bun film: Birdman - Omul Pasare

Castigatori Oscar 2015. Cel mai bun film la Oscar 2015 a fost desemnat Birdman / Omul Pasare, drama cu accente comice a regizorului mexicanAlejandro Gonzalez Inarritu. Cineastul a mai fost premiat si cu premiul Oscar 2015 pentru Cel mai bun regizor, dar si cu Cel mai bun scenariu original.

Castigatori Oscar 2015. Cea mai buna coloana sonora: Alexandre Desplat pentru The Grand Budapest Hotel

Castigatori Oscar 2015. Compozitorul francez Alexandre Desplat 53 de ani) a castigat primul sau Oscar - Cea mai buna coloana sonora pentru filmul The Grand Budapest Hotel.

Birdman, Eddie Redmayne si Julianne Moore, printre castigatorii Premiilor Oscar 2015! Iata lista completa!

Editia cu numarul 87 a Premiilor Oscar a avut loc aseara la Dolby Theatre din Los Angeles. Printre marii castigatori ai serii se numara pelicula Birdman, la categoria cel mai bun film, Eddie Redmayne, care a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal, si Julianne Moore, cea care a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Iata lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2015

Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar 2015, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile.

Oscar 2015. Cel mai piratat film, niciun premiu

Lunetistul american, cel mai piratat film al anului 2015, este marele invins al premiilor Oscar 2015. Filmul a pierdut la categoria cel mai bun film, iar Bradley Cooper a pierdut competitia celor mai buni actori. Marii castigatori din acest an sunt Birdman cel mai bun film), regizorul Alejandro G. Inarritu cel mai bun regizor), Julianne [].

Oscar 2015: Cele mai reusite aparitii vestimentare conform Vogue!

Jurnalistii de la prestigioasa revista de moda Vogue au intocmit lista celor mai reusite aparitii vestimentare de la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, desfasurata in urma cu cateva ore. Iata ce vedete au primit bila alba.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Oscar 2015 nu e lipsit de culoare: proteste in seara galei pentru sustinerea diversitatii rasiale

Oscar 2015. Mai multe asociatii pentru apararea drepturilor civile vor sa organizeze un protest la gala Oscar 2015, chiar in aceasta seara, cu scopul de a atrage atentia fata de lipsa diversitatii rasiale de la aceasta editie. Imediat dupa anuntarea nominalizarilor, in luna ianuarie, Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca nu a inclus niciun actor de culoare printre pretendentii la Oscar 2015.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )