Libnet.ro
UNICEF

12:15

Oscar 2015 nu e lipsit de culoare: proteste in seara galei pentru sustinerea diversitatii rasiale

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015 nu e lipsit de culoare: proteste in seara galei pentru sustinerea diversitatii rasiale

Oscar 2015. Mai multe asociatii pentru apararea drepturilor civile vor sa organizeze un protest la gala Oscar 2015, chiar in aceasta seara, cu scopul de a atrage atentia fata de lipsa diversitatii rasiale de la aceasta editie. Imediat dupa anuntarea nominalizarilor, in luna ianuarie, Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca nu a inclus niciun actor de culoare printre pretendentii la Oscar 2015. continuă pe Adevărul

Oscar 2015: cum se masoara succesul? Statisticile acestei editii si recordurile anterioare ale galei americane

Stiati ca la Oscar 2015 sunt nominalizati, in total, 195 de actori? Si ca fiecare dintre ei va primi cadouri in valoare de 125. 000 de dolari? Acestea sunt doar cateva dintre coordonatele Oscar 2015, insa, de-a lungul anilor, ceremonia a fost caracterizata de multe detalii insolite. Care e cel mai tanar castigator, cel mai lung film premiat cu Oscar si cine are cele mai multe nominalizari, aflati dintr-o analiza adevarul. ro.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Oscar 2015: ce gandesc cu-adevarat cei care voteaza. O membra a Academiei de Film a desfiintat nominalizatii

Oscar 2015. Votarea pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar s-a incheiat, iar membrii Academiei si-au exprimat optiunile. Asa ca acum pot spune ce gandesc cu-adevarat, iar in unele cazuri nu este tocmai flatant. Sub protectia anonimatului, unul dintre votanti a povestit pentru Hollywood Reporter, la limita dintre inegenuitate si sarcasm, ce crede despre nominalizatii la Oscar 2015.

Oscar 2015: un baiat il sfideaza pe omul-pasare, sub privirile unui lunetist

Oscar 2015. Povestea baiatului din lungmetrajul Boyhood concureaza cu cea a omului-pasare din Birdman la gala premiilor Oscar 2015 la categoria cel mai bun film, la care are sanse de victorie si istoria lunetistului din American Sniper, informeaza lemonde. fr.

Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Oscar 2015. Gala Oscar a avut in fiecare an momente inedite, fie ca au fost spontane, fie ca au fost pregatite de organizatori. Criticile dure formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, discursul incoerent al actritei Gwyneth Paltrow si sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor.

Oscar 2015: statueta prizeaza cocaina

Oscar 2015. Anul acesta, Oscarul e cu siguranta pus pe petreceri. Cel putin statueta Oscar, care a aparut pe celebrul Hollywood Boulevard intr-o ipostaza mai putin obisnuita: prizand cocaina.

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii!

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

Oscar 2015. Cine va triumfa si cine ar merita, de fapt, sa castige

Oscar 2015. intr-o editie in care nu exista un favorit clar la cea mai importanta categorie Cel mai bun film , iar fiecare artist nominalizat a facut un rol memorabil, apreciatul critic de film Todd McCarthy a dezvaluit cine ar trebui sa castige, iar analistul Scott Feinberg arata cine va castiga, intr-o analiza realizata de publicatia The Hollywood Reporter.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )