Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iata lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iata lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2015

Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar 2015, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile. continuă pe Wall-Street Ro

Birdman, Eddie Redmayne si Julianne Moore, printre castigatorii Premiilor Oscar 2015! Iata lista completa!

Editia cu numarul 87 a Premiilor Oscar a avut loc aseara la Dolby Theatre din Los Angeles. Printre marii castigatori ai serii se numara pelicula Birdman, la categoria cel mai bun film, Eddie Redmayne, care a plecat acasa cu trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal, si Julianne Moore, cea care a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Tinutele vedetelor de la ceremonia Premiilor OSCAR 2015

A 87-a editie a premiilor Academiei americane de Film, care a avut loc seara trecuta in Los Angeles, a fost pe langa cel mai asteptat eveniment al industriei cinematografice si cel mai asteptat show de moda al anului.

OSCAR 2015. BIRDMAN castiga premiul pentru cel mai BUN FILM. LISTA completa a CASTIGATORILOR

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a inceput la Dolby Theater din Los Angeles, dupa ce invitatii au defilat, rand pe rand, timp de doua ore, pe covorul rosu.

OSCAR 2015. LISTA COMPLETA a CASTIGATORILOR la Premiile OSCAR. Birdman, cel mai bun film

Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor OSCAR se desfasoara in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles, .

Oscar 2015: un baiat il sfideaza pe omul-pasare, sub privirile unui lunetist

Oscar 2015. Povestea baiatului din lungmetrajul Boyhood concureaza cu cea a omului-pasare din Birdman la gala premiilor Oscar 2015 la categoria cel mai bun film, la care are sanse de victorie si istoria lunetistului din American Sniper, informeaza lemonde. fr.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

Oscar 2015. Care a fost mai popular moment pe Twitter

Spectacolul realizat de Lady Gaga in timpul galei de decernare a premiilor Oscar 2015 a generat cele mai multe mesaje pe minut pe platforma Twitter, informeaza Mediafax. Lady Gaga a adus un tribut muzical filmului Sunetul muzicii/ The Sound of Music, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la lansarea lungmetrajului.

OSCAR 2015. Neil Patrick Harris a acuzat de RASISM juriul Academiei

In timpul evenimentului, gazda galei de decernare a premiilor Oscar 2015, Neil Patrick Harris, a acuzat juriul Academiei Americane de Film de rasism, pentru omiterea nominalizarii regizorului filmului Selma si a actorilor care au jucat in pelicula, informeaza site-ul hollywoodlife. com.

Oscar 2015. Cel mai piratat film, niciun premiu

Lunetistul american, cel mai piratat film al anului 2015, este marele invins al premiilor Oscar 2015. Filmul a pierdut la categoria cel mai bun film, iar Bradley Cooper a pierdut competitia celor mai buni actori. Marii castigatori din acest an sunt Birdman cel mai bun film), regizorul Alejandro G. Inarritu cel mai bun regizor), Julianne [].

Castigatori Oscar 2015: lista completa

Castigatori Oscar 2015. Va prezentam lista completa a castigatorilor Oscar 2015, in urma desfasurarii celei de-a 87-a Gala a premiilor Academiei Americane de Film.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )