Libnet.ro
UNICEF

01:05

Castigatorii Grammy 2017. Lista completa.

ADPM ADPM,
Castigatorii Grammy 2017. Lista completa.

Iata cine sunt castigatorii Grammy 2017: Record of the Year Hello Adele Album of the Year 25 Adele Song of the Year Hello Adele Adkins Greg Kurstin, songwriters Adele) New Artist Chance the Rapper Pop Solo Performance Hello Adele Pop Duo/Group Performance Stressed Out [] . continuă pe ADPM

Cantareata Adele a detronat-o pe Beyonce, la premiile GRAMMY 2017. Lista completa a castigatorilor

A 59-a editie a premiilor Grammy a avut loc, duminica. Marea castigatoare a fost cantareata britanica Adele, care a obtinut cinci premii si a invins-o pe rivala sa, Beyonce.

GRAMMY 2017 - Lista principalilor castigatori

Premiile Grammy au ajuns la cea de-a 59-a editie, iar de data acesta, Adele, cantareata britanica a reusit sa castige cele mai importante premii, chiar daca Beyonceera favorita. Adele a plecat.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor VIDEO

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Coafurile de la Grammy 2017. Ce vedete s-au remarcat

Covorul rosu de la Grammy 2017 a fost din nou un test pentru hair-stilisti si make-up artisti.

Red Carpet Grammy 2017. Cele mai bune aparitii vestimentare.

Pe covorul rosu de la Premiile Grammy au defilat si in acest an vedete de top, iar tinutele lor au facut deliciul fotografilor.

Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicala La La Land a obtinut cinci trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film. LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR (VIDEO)

Oscarurile britanice si-au desemnat castigatorii cu doua saptamani inainte de premiile Academiei Americane. Comedia muzicala La La Land a dominat gala premiilor BAFTA si.

Nicole Scherzinger si-a expus sanii la gala premiilor Grammy 2017! Ce rochie TRANSPARENTA a purtat vedeta (FOTO)

Nicole Scherzinger a fost in centrul atentiei aseara la gala premiilor Grammy. A purtat o rochie neagra, transparenta care nu putea decat sa faca delicul fotografilor si celor prezenti la.

VIDEO Premiile Grammy 2017. Adele a dominat gala si a castigat 5 premii. Hello - cea mai buna piesa a anului

Adele, regina britanica a baladelor melancolice, a triumfat duminica seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, castigand cinci distinctii, printre care cel mai bun album si cea mai buna piesa a anului cu hitul sau, Hello. Marea sa rivala a fost Beyonce cu care a concurat la patru categorii importante, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )