Libnet.ro
UNICEF

01:06

Red Carpet Grammy 2017. Cele mai bune aparitii vestimentare.

ADPM ADPM,
Red Carpet Grammy 2017. Cele mai bune aparitii vestimentare.

Pe covorul rosu de la Premiile Grammy au defilat si in acest an vedete de top, iar tinutele lor au facut deliciul fotografilor. continuă pe ADPM

Cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week

Calvin Klein a impresionat saptamana aceasta cu noua colectie prezentata la New York Fashion Week. Multe iesiri pe podium au beneficiat de materiale tranparente si decupaje indraznete. Si nu a fost singurul brand care s-a remarcat prin controverse. Iata cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week.

Cele mai bune remedii pentru matreata

Parul incarcat de matreata iti aduce disconfort si te impiedica sa te simti bine in pielea ta. in loc sa cauti tot felul de solutii ca sa iti acoperi capul, mai bine foloseste remediile din natura!.

Utile: Cum ajungi la greutatea ideala in functie de varsta si inaltime; Cele mai bune remedii pentru matreata; Cum sa treci peste o despartire cand ai 20 de ani

Teste medicale anuale pe care ar trebui sa le faca orice adult. Ce mare greseala fac pacientii cand cer trimitere pentru analize. Morbiditatea ar fi cu. 6 alimente pe care s-ar putea sa le consumi in mod gresit. O alimentatie sanatoasa este.

Tenorul Nicolai Gedda, una dintre cele mai importante voci ale secolului trecut, s-a stins din viata (VIDEO)

Tenorul suedez Nicolai Gedda, una dintre cele mai bune voci ale secolului XX, s-a stins din viape 8 ianuarie, la 91 de ani, insa vestea a fost facuta publica abia joi seara de familia lui. Acesta a murit ic.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor VIDEO

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

GRAMMY 2017 - Lista principalilor castigatori

Premiile Grammy au ajuns la cea de-a 59-a editie, iar de data acesta, Adele, cantareata britanica a reusit sa castige cele mai importante premii, chiar daca Beyonceera favorita. Adele a plecat.

Coafurile de la Grammy 2017. Ce vedete s-au remarcat

Covorul rosu de la Grammy 2017 a fost din nou un test pentru hair-stilisti si make-up artisti.

Castigatorii Grammy 2017. Lista completa.

Iata cine sunt castigatorii Grammy 2017: Record of the Year Hello Adele Album of the Year 25 Adele Song of the Year Hello Adele Adkins Greg Kurstin, songwriters Adele) New Artist Chance the Rapper Pop Solo Performance Hello Adele Pop Duo/Group Performance Stressed Out [] .

Cele mai toxice tari din lume

Arabia Saudita si Kuweitul sunt cele mai toxice tari din lume. Aceasta este concluzia unui raport realizat de grupul The Eco Experts, care a luat in calcul 135 de state, relateaza Business Insider.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )