Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat castiga cel mai bine platit angajat din Romania

Antena3 Antena3,
Cat castiga cel mai bine platit angajat din Romania

Cel mai bine platit angajat roman lucreaza in Bucuresti si are o profesie libera categorie in care intra avocatii, auditorii financiari, consultantii fiscali, contabilii, farmacistii, medicii, notarii. continuă pe Antena3

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Adrian Ungur, cel mai bine clasat jucator roman in ATP

Romania nu mai are niciun jucator in topul 100 mondial ATP, iar cel mai bine clasat tenismen este Adrian Ungur pe pozitia 189.

Cel mai mare targ b2b din Europa sau ,,Lost in Translation, partea a doua

Va fi un articol putin diferit fata de ceea ce cititi pe WALL-STREET. ro de obicei; este unul dintre acele momente in care as fi vrut sa pot inregistra prin priviri, video si audio si apoi, mai simplu, sa incarc rezultatul pe site si sa va invit sa il.

Rectorul Valentin Nedeff renunta la functie inainte de incheierea mandatului. A fost ales presedinte al Senatului Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau

Profesorul universitar bacauan Valentin Nedeff, cel mai bine platit bugetar din Bacau, si-a consolidat pozitia in cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau. intr-un raspuns oficial al institutiei, transmis cu intarziere, se arata ca rectorul bacauan a castigat alegerile pentru presedentia Senatului si pentru a nu fi in incompatibilitate, a delegat atributiile de rector catre profesorul Gertruda Romedea, care ocupa functia de prorector.

Rectorul Valentin Nedeff a renuntat la functie inainte de incheierea mandatului. A fost ales presedinte al Senatului Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau

Profesorul universitar bacauan Valentin Nedeff, cel mai bine platit bugetar din Bacau, si-a consolidat pozitia in cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau. intr-un raspuns oficial al institutiei, transmis cu intarziere, se arata ca rectorul bacauan a castigat alegerile pentru presedentia Senatului si pentru a nu fi in incompatibilitate, a delegat atributiile de rector catre profesorul Gertruda Romedea, care ocupa functia de prorector.

UPDATE2 CNAS anunta ca a rezolvat problema la sistemul cardului national de sanatate care a functionat defectuos mai bine de 20 de ore: Cat a costat si cine sunt firmele care au implementat acest sistem

Sistemul cardului de sanatate functioneaza doar in modul offline de mai bine de 20 de ore, dupa ce duminica, in jurul orei 14:00, a aparut o defectiune la certificarea semnaturii digitale pentru serviciile medicale. Nu este prima data cand sistemul are probleme de functionare, dar niciodata perioada de remediere nu a durat atat. Sistemul de card - CEAS a costat peste 87,6 milioane lei fara TVA) si a fost implementat de asocierea HP Romania si Novensys Corporation, avand ca subcontractant pe SIVECO Romania, contractul fiind atribuit in luna aprilie 2012. UPDATE1 CNAS a anuntat luni ca echipa tehnica a CNAS a reusit sa rezolve problema constatata ieri 14. 2016) cu privire la indisponibilitatea semnarii prin card. Incepand cu ora 10. 2016) platforma informatica PIAS este functionala in parametrii proiectati. UPDATE2 Reactia SIVECO Romania: Dificultatile tehnice semnalate sunt cauzate de componente ale sistemului care nu intra in aria noastra de competenta. Am raspuns prompt de fiecare data conform competentelor si obligatiilor noastre. Am verificat toate aplicatiile furnizate de SIVECO si precizam ca acestea au fost in permanenta in parametri si nu au constituit cauza disfunctionalitatilor recente. Va asiguram ca echipa SIVECO colaboreaza indeaproape, ca de obicei, cu beneficiarul CNAS), intervenind operativ daca apar probleme in aria sa de responsabilitate.

Hans Klemm: Legea antifumat exemplifica cel mai bine procesul democratic din Romania

Ambasadorul SUA in Romania Hans Klemm a laudat Romania pentru adoptarea unei legi nationale care interzice fumatul, ceea ce nici macar SUA nu a reusit pana acum.

Cel mai mare venit obtinut de o persoana cu profesie libera: 4,4 milioane de euro

Cel mai mare venit obtinut de o persoana fizica in 2014 a fost de 19,97 milioane de lei brut circa 1,6 milioane de lei brut pe luna), obtinut in Bucuresti de o persoana cu profesie libera, categorie in care intra avocatii, auditorii financiari,.

Peste 11.000 de civili ucisi sau raniti in 2015, cel mai sangeros bilant din 2009

Mai mult de 11. 000 de civili au fost ucisi sau raniti in conflictul din Afganistan in 2015, in crestere cu 4% fata de anul precedent, conform raportului anual prezentat duminica de reprezentantul special al Natiunilor Unite, Nicholas Haysom, care a denuntat un bilant inacceptabil, cel mai grav din 2009, potrivit AFP.

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )