Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cat castiga hotelurile de pe urma clientilor si care sunt cele mai cautate din Romania

Adevărul Adevărul,
Cat castiga hotelurile de pe urma clientilor si care sunt cele mai cautate din Romania

Companiile care opereaza in domeniul hotelier inregistreaza cresteri pe toate planurile, arata un studiu realizat de Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre firmele din Romania. continuă pe Adevărul

Viitorul suna roz pentru trupa Spice Girls! Afla care sunt planurile lor!

Dupa turneul pe care l-au incheiat recent, se pare ca fetele din trupa Spice Girls au in fata un viitor cat se poate de roz. Afla de aici care sunt planurile lor pentru perioada urmatoare! .

Teflon, ceramica sau fonta? Care sunt de fapt cele mai sanatoase vase de gatit?

Cele mai bune vase moderne se fabrica azi din ceramica, sticla sau teflon, lasand in urma tigaile din fonta sau din otel. Fiecare material are avantajele si beneficiile lui, dar exista si minusuri de care tr.

Care sunt cele mai bune tomate pentru bulion si suc de rosii. Trebuie sa fie cu substanta uscata ridicata

Toamna bate la usa iar camarile incep sa se umple de conserve proaspete pentru sezonul rece. Dulci, parfumate si zemoase, rosiile sunt transformate in cel mai gustos suc de rosii sau bulion.

Care sunt beneficiile terapiei prin calatorii

Oamenii care calatoresc des sunt mai sanatosi si fericiti. Iar aceasta concluzie este reliefata de zeci de studii facute in ultimele trei decenii pe mii de persoane. Va prezentam in materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin calatorii.

La Stampa: Criza guvernului de la Roma. Care sunt ipotezele institutionale

Marti se va reuni Biroul Presedintiei Senatului Italiei, acolo unde a fost depusa motiunea de cenzura de catre formatiunea Liga. Presedintii diferitelor grupuri parlamentare trebuie sa decida data la care senatorii urmeaza sa se reuneasca pentru a discuta si, daca este cazul, pentru a vota motiunea depusa de Liga, scrie La Stampa care trece in revista urmatoarele etape privind demersurile politice, citeaza Rador.

Statul iti da bani ca sa TE MUTI. Care sunt conditiile pe trebuie sa le indeplinesti

Criza fortei de munca a obligat statul roman sa adopte numeroase norme de incurajare a pietei. incepand din anul 2017 statul acorda prime si faciltati financiare celor care se angajeaza in alte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )