Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai bune tomate pentru bulion si suc de rosii. Trebuie sa fie cu substanta uscata ridicata

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune tomate pentru bulion si suc de rosii. Trebuie sa fie cu substanta uscata ridicata

Toamna bate la usa iar camarile incep sa se umple de conserve proaspete pentru sezonul rece. Dulci, parfumate si zemoase, rosiile sunt transformate in cel mai gustos suc de rosii sau bulion. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri din concediu. Oferta pentru o vacanta perfecta: nisip pentru copii si rechini pentru soacre

Vara este pe sfarsite, dar multi dintre noi inca mai suntem in concediu, asa ca o serie de glume pe seama sejurului cu cei dragi este binevenita.

Cat castiga hotelurile de pe urma clientilor si care sunt cele mai cautate din Romania

Companiile care opereaza in domeniul hotelier inregistreaza cresteri pe toate planurile, arata un studiu realizat de Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre firmele din Romania.

Cele mai bune cocktailuri non-alcoolice

Cele mai eficiente exercitii pentru muschii fesieri. Rezultatele se vad intr-o luna!

Vrei un fund tonifiat si bombat? Genuflexiunile sunt raspunsul, mai ales daca nu ai timp sa mergi la sala. Le poti face oriunde si nu ai nevoie de alte accesorii.

Teflon, ceramica sau fonta? Care sunt de fapt cele mai sanatoase vase de gatit?

Cele mai bune vase moderne se fabrica azi din ceramica, sticla sau teflon, lasand in urma tigaile din fonta sau din otel. Fiecare material are avantajele si beneficiile lui, dar exista si minusuri de care tr.

Top 5 cele mai mari esecuri in turism: De la hoteluri si mall-uri fara clienti, la insule artificiale abandonate

Un hotel care nu a gazduit niciodata oaspeti sau insule artificiale care reproduc harta lumii. Sunt doar doua dintre proiectele turistice in care s-au investit sume uriase de bani, dar care, in final, au fost clasificate drept cele mai mari.

Cartofii si citriciele, alimentele cu cele mai mari scumpiri in acest an. Tutunul si combustibilul, preturi mai mari si ele fata de inceputul lui 2019

Cartofii si citricele sunt alimentele cu cele mai mari scumpiri inregistrate in primele sapte luni ale acestui ani, si anume de peste 20%, in timp ce tutunul si combustibilul au un avans considerabil de pret in.

Care sunt beneficiile terapiei prin calatorii

Oamenii care calatoresc des sunt mai sanatosi si fericiti. Iar aceasta concluzie este reliefata de zeci de studii facute in ultimele trei decenii pe mii de persoane. Va prezentam in materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin calatorii.

Energia, una dintre cele mai importante teme la intalnirea dintre presedintele Romaniei si omologul din SUA. Iohannis: Vreau sa discutam si despre Armata, am putea gazdui mai multi militari americani

Energia va fi una dintre cele mai importante teme de pe agenda intalnirii dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau din SUA, Donald Trump, dupa cum reiese dintr-o discutie informala pe care seful.

Viitorul suna roz pentru trupa Spice Girls! Afla care sunt planurile lor!

Dupa turneul pe care l-au incheiat recent, se pare ca fetele din trupa Spice Girls au in fata un viitor cat se poate de roz. Afla de aici care sunt planurile lor pentru perioada urmatoare! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )