Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cat de cautata e Dacia si ce prefera romanii: top cele mai vandute masini in Romania

Playtech Playtech,
Cat de cautata e Dacia si ce prefera romanii: top cele mai vandute masini in Romania

Dacia e in continuare in topul celor mai vandute masini din Romania, dar suprematia ii este amenintata de o masina competitiva pe piata de la noi. Deocamdata, Dacia nu poate fi. continuă pe Playtech

Eurobarometru alegeri 2019: Romanii, printre cei mai ingrijorati europeni cu privire la transparenta campaniilor electorale

Romanii sunt printre cei mai ingrijorati cetateni europeni cu privire la transparenta alegerilor, potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru. Una dintre cele mai mari ingrijorari ale romanilor se.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

100 de produse romanesti, lansate in anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

Cele mai vechi marturii despre comorile uriase ascunse in Ardeal: locurile unde au fost scoase la iveala

Cele mai vechi marturii despre comorile antice descoperite in Transilvania medievala dateaza de peste cinci secole. Cei care au gasit tezaurele pretioase au avut o soarta trista.

Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au reusit sa beneficieze de cresterea economiei romanesti, inregistrand, per ansamblu, rezultate operationale mai bune in trimestrul al treilea T3) dar si la nivelul ultimelor 9 luni.

Macaragiu mort in miez de noapte pe santierul unuia din cele mai importante proiecte imobiliare din Banat

Ancheta a Inspectoratului Teritorial de Munca si a Politiei la una din firmele de constructii care lucreaza la ISHO, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Banat. Ancheta a fost declansata dupa ce un macaragiu a murit, in miez de noapte, pe santier.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )