Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o. continuă pe Antena3

Horoscop. Acestea sunt cele trei zodii de femei greu de cucerit

Exista cateva zodii care, atunci cand sunt curtate, vor sa para indiferente si dezinteresate, dar in realitate totul face parte dintr-un plan bine gandit menit sa-i testeze pe cei care sunt cu adevarat.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

Cum se transporta marfurile supradimensionate si care sunt cele mai puternice tractoare agricole din lume

Echipamentul pentru transportul marfurilor supradimensionate pare incredibil de complex si impresionant. Are la baza anumite platforme pe roti pe care se transporta diverse dispozitive de dimensiuni si masa mare.

Acestea sunt aparatele care consuma curent si atunci cand nu le folosesti. Scoate-le din priza ca sa platesti mai putin!

Stiai ca dispozitivele electronice pot duce o viata secreta si sa functioneze chiar si dupa ce le-ai stins? Iata care dintre ele sunt cele mai neascultatoare si continua sa consume energie chiar si.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%).

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )