Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Antena3 Antena3,
Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de. continuă pe Antena3

Romania, tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Romania este tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Importam mult mai mult decat exportam, asa ca suntem singurii care iesim pe minus in schimburile cu Uniunea Europeana din aceasta zona. in.

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras.

Lionell Messi, cel mai bun jucator de fotbal din lume: de cate ori a reusit performanta

Lionel Messi este considerat de mult timp ca fiind cel mai bun jucator de fotbal din lume, dar decernarea recenta a Balonului de Aur i-a reconfirmat abilitatile de fotbalist. Pentru cativa ani, jucatorii brazilieni si spanioli au fost considerati de referinta in sportul rege. Argentinianul Messi se pare insa ca merge pe urmele lui Maradona .

Curs valutar BNR, miercuri, 4 decembrie: Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 4 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7744 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Curs valutar BNR, marti, 3 decembrie. Cat costa euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! in ce stadiu este azi, 3 decembrie, Indicele ROBOR si care este evolutia monedelor de circuatie internationala? Curs valutar BNR marti, 3 decembrie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar pentru valorile monedelor de circulatie internationala. Cotatiile urmeaza sa apara, pe site-ul oficial al .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Cometa Borisov, venita din afara Sistemului Solar, se va afla cel mai aproape de Terra pe 28 decembrie

Cometa 2IBorisov, al doilea obiect din afara Sistemului nostru Solar detectat vreodata de cercetatori, se va afla cel mai aproape de Terra pe 28 decembrie, iar evenimentul este asteptat cu sufletul la gura de astronomi, care pot astfel sa afle mai multe informatii despre corpurile interstelare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )