Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras. continuă pe Adevărul

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Zilele judetului Calarasi . Iris si Cristi Minculescu,in concert pe malul Borcei, cine face spectacol pe 1 Decembrie

Centrul vechi al orasului de pe malul Borcei gazduieste timp de trei zile concerte si spectacole artistice traditionale, cu ocazia Zilelor Judetului Calarasi. Manifestarea culturala debuteaza vineri, 29 noiembrie. Astfel, pana duminica, inclusiv, calarasenii sunt asteptati la distractie gratis.

Cea mai mare incredere in moneda euro din istorie

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la inceperea sondajelor, in 2002.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )