Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Antena3 Antena3,
Romania, tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Romania este tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Importam mult mai mult decat exportam, asa ca suntem singurii care iesim pe minus in schimburile cu Uniunea Europeana din aceasta zona. in. continuă pe Antena3

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras.

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, pierdute in fata fratilor Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe27% din totalul.

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, puse sub sechestru de fratii Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe22% din totalul.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rezultate PISA 2018: Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani. Analfabetismul functional, la cote record

Romania este intr-un declin tot mai accentuat la capitolul educatie, conform rezultatelor testelor PISA 2018. Scorul obtinut e in scadere fata de anii 2012 si 2015 la toate cele trei domenii examinate: citire,.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele 5 saptamani

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )