Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cat costa un comisar european interimar

România Liberă România Liberă,
Cat costa un comisar european interimar

Ioan Mircea Pascu, propus comisar european interimar de premierul Dancila, va fi audiat de presedint. continuă pe România Liberă

Ioan Mircea Pascu, propus comisar european interimar

Premierul Dancila a transmis la Bruxelles si portofoliile vizate de Romania in viitoarea componenta .

Romania va numi un comisar european interimar. Consiliul UE respinge propunerea lui Juncker. Pe cine propune Dancila

Consiliul Uniunii Europene a respins luni propunerea presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Juncker de a transfera unor comisari in functie atributiile Corinei Cretu si ale lui Andrus Ansip, dupa ce acestia au preluat mandate de eurodeputati, potrivit Calea Europeana, care citeaza surse politice de la Bruxelles.

Ce pozitii de comisar european poate lua Romania

Rovana Plumb, Dan Nica si Mircea Geoana sunt favoritii pentru viitorul post de comisar european care urmeaza sa revina Romaniei. Premierul Dancila i-a transmis presedintelui Juncker ca pentru viitoarea.

Curs valutar BNR, miercuri, 10 iulie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 10 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7337 lei in crestere cu 0,0068) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

Viorica Dancila insista pentru sinecura lui Ioan Mircea Pascu: Premierul nu renunta la numirea acestuia drept comisar european interimar

In ciuda refuzului clar al presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de a numi comisari europeni interimari in locul celor care au devenit europarlamentari, Viorica Dancila insista pe numirea lui Ioan.

SCRISOARE CATRE PETRE DAEA: Un comisar european cere oprirea livrarii a 70.000 oi din tara noastra catre Golful Persic

Comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentelor, Vytenis Andriukaitis, i-a trimis o scrisoare ministrului roman al Agriculturii, Petre Daea, in care ii cere sa opreasca livrarea a 70. 000 de oi din Romania catre Golful Persic, deoarece conditiile adecvate pentru bunastarea animalelor nu pot fi garantate, potrivit unui mesaj publicat pe Twiter.

Un comisar european a cerut Romaniei sa opreasca transportul a 70.000 de oi catre tarile arabe

Comisarul european pentru pentru Sanatate si Siguranta Alimentara, Vytenis Andriukaitis, a cerut Guv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )