Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

Playtech Playtech,
Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

In afara de vacantele in tara, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani in aceasta vara, avand si avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor. Cat costa sejururile din Bulgaria Astfel, hotelierii bulgari atrag romani prin discounturile generoase de pana la 40% fata de pretul sejururilor in anii trecuti si . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR pentru marti, 18 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 18 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 18 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru luni, 17 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 17 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 17 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Cat costa noua Dacia Sandero. Pretul este stabilit. Cand apare

Au aparut imaginile mult asteptate cu noul Sandero, ce urmeaza a fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Acest model a ajuns vedeta pietelor vestice in ultimul an, iar noua generatie, transformata si mai mult intr-un venerabil SUV, vine cu dotari inedite. Fanii nu au cum sa nu fie incantati. Cat costa noul Sandero .

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Business report: Cat costa 6 ani de vechime pentru pensie. Rectificarea bugetara este una contabila, fara viziune. Daianu il contrazice pe Catu. Lupta pentru banii multinationalelor. Scad veniturile din amenzi ale statului

Cat te costa daca vrei sa cumperi 6 ani de vechime pentru pensie * Rectificarea bugetara este una contabila, fara viziune * Daianu il contrazice pe Catu. Ar fi fost mai oportuna o taxa de solidaritate * Lupta pentru banii din impozite ai multinationalelor * Cum ne vom completa stagiul de cotizare la pensie * Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI * Scad masiv veniturile din amenzi ale statului * Grup infractional condus de un fost angajat MAI * Ordonanta Kurzarbeit: Cum se vor face efectiv decontarile pentru ajutoarele de la stat * Cererea romanilor pentru vacante in Bulgaria a explodat * Cum a ajuns procedura de camera preliminara, menita sa scurteze procesele, metoda favorita de tergiversare in instantele din Romania.

Romanii sunt pe primul loc in topul turistilor straini din Bulgaria

Bulgaria ramane in topul primelor trei destinatii preferate de turistii romani in vara anului 2020, .

Belarus - ultima dictatura din Europa. Care sunt sansele ca regimul Lukasenko sa se prabuseasca

Protestele tot mai ample din Belarus par ca raman fara ecou la nivelul elitei politice. Desi este confruntat de mai bine de o saptamana cu un val urias contestatar, presedintele Belarusului, Aleksandr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )