Libnet.ro
UNICEF

21:00

Belarus - ultima dictatura din Europa. Care sunt sansele ca regimul Lukasenko sa se prabuseasca

B1 B1,
Belarus - ultima dictatura din Europa. Care sunt sansele ca regimul Lukasenko sa se prabuseasca

Protestele tot mai ample din Belarus par ca raman fara ecou la nivelul elitei politice. Desi este confruntat de mai bine de o saptamana cu un val urias contestatar, presedintele Belarusului, Aleksandr. continuă pe B1

Vremea in capitala in weekend: Care sunt sansele sa ploua si ce temperaturi vor fi in Bucuresti

Vremea va fi calduroasa sambata in Bucuresti, cu pana la 32 de grade Celsius, dar cu cer variabil si innorari temporare. Spre seara si noaptea creste probabilitatea de ploi cu caracter torential, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Astazi au fost confirmate primele cazuri de coronavirus la FC FCSB. Toma Niga, Alexandru Simion, Alexandru Pantea si Razvan Udrea sunt jucatorii testati pozitiv. Acestia evolueaza mai mult la echipa a doua, dar au fost in contact si cu jucatori de la prima echipa. Gigi Becali a anuntat ca toti jucatorii vor fi tinuti in .

Slovenia, a sasea tara din Europa de Est, care semneaza un Memorandum privind securitatea retelelor 5G cu SUA

Secretarul de stat american Mike Pompeo si ministrul de externe sloven Anze Logar au semnat joi, in orasul sloven Bled, o declaratie despre securitatea retelei 5G pentru protejarea spatiului cibernetic local, in special contra influentei Chinei, fara insa ca aceasta sa fie mentionata explicit, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres. Pe fondul amenintarii Rusiei, Slovenia este a sasea tara din Europa de Est care semneaza o astfel de intelegere cu SUA, dupa Romania, Polonia, Republica Ceha, Letonia si Estonia.

Horoscop zodii 2020. Care sunt marile probleme: ce slabiciuni au leii si fecioarele

Fiecare are o parte sensibila, iar astrologii au dezvaluit care sunt slabiciunile nativilor. Horoscop zodii 2020. Iata ce te face vulnerabil! Horoscop BERBEC Esti cel mai nerabdator din intreg zodiacul, iar cei din jur vor profita de acest punct slab cu fiecare ocazie. Acesta este motivul pentru care astrologii iti recomanda sa te impacientezi mai .

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Milioane de soferi, in extaz. Care sunt noile modificari pentru asigurarile RCA. Politistii nu vor mai putea da amenzi

Veste excelenta pentru soferi! Potrivit noilor modificari aduse legii asigurarilor RCA, soferii nu ar mai fi amendati in situatia in care nu prezinta dovada asigurarii autoturismului in format fizic. Cu toate acestea, politistii au dreptul sa le ceara soferilor dovada an format digital. Legi mai blande pentru soferi Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat .

Jandarmul din Brasov care a salvat o fetita de 1 an. De ce a fugit cu ea, dupa fapta eroica

Un jandarm care se afla in timpul liber cu familia lui la un gratar la cascada Urlatoare, Buzau, a resuscitat o fetita de doi ani care se inecase cu un covrig. Dupa ce a resuscitat-o, a luat-o in brate si a fugit cu ea. Jandarmul brasovean care a salvat o fetita de 1 an. De .

EXCLUSIV Romania, la un pas sa devina epicentrul pandemiei de coronavirus din Europa. Medicii trag semnalul de alarma: Numarul de cazuri nu o sa mai scada. Masurile nu-si gasesc ecoul in populatie

EXCLUSIV Cresterea accelerata a numarului de cazuri noi de coronavirus plaseaza Romania in topul statelor din UE in care se raspandeste COVID-19, potrivit unui raport publicat de Centrul European de Pr.

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public.

Virgil Musta: Eu consider ca este bine ca elevii sa revina la scoala Care sunt masurile ce trebuie asumate si respectate, potrivit expertului

Este bine ca elevii sa revina la scoala evident cu conditia sa nu avem o explozie a pandemiei pana atunci sau ulterior), dar pentru ca va fi foarte dificil sa tinem sub control contaminarea, va trebui sa ne concentram pe prevenirea formelor grave de boala, atat la copii, cat si la familiile acestora, spune medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului COVID din Timisoara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )