Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cat a costat nunta regala si cine a platit: rochia de mireasa, tortul si florile, printre cele mai scumpe FOTO

Adevărul Adevărul,
Cat a costat nunta regala si cine a platit: rochia de mireasa, tortul si florile, printre cele mai scumpe FOTO

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a costat cu aproximativ 11 milioane de dolari mai mult decat cea a ducelui si ducesei de Cambridge. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Nunta regala. Cine este tanarul violoncelist care a cantat la nunta regala si despre care vorbeste toata lumea

Atunci cand majoritatea oamenilor vad un numar necunoscut care apare pe telefonul mobil, raspund pe un ton rece. Dar Sheku Kanneh-Mason se bucura ca a raspuns unui singur apel telefonic, dupa ce a auzit-o pe.

Cine va canta la nunta regala

Corespondentii oficialii a site-ului TMZ la nuntaregala au raportat ca Elton John va canta la un moment dat in timpul festivitatiilor de sambata. Nu este clar insa daca el va canta la pian in.

Aparitie surpriza la nunta regala! Fostele iubite ale Printului Harry au fost invitate. Cum au aparut

Inainte cu luni bune de nunta regala, au aparut zvonuri potrivit carora Printul Harry si-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, in ziua nuntii, zvonurile s-au adeverit. Atat prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si cea mai recenta iubita a sa, Cressida Bonas, au fost prezente in ziua in care Harry i-a jurat iubire vesnica fostei actrite, Meghan Markle.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Meghan Markle petrece ultima noapte de burlacita, alaturi de mama sa, Doria Ragland, la hotelul Cliveden House din Windsor. Cele doua au fost asteptate atat de paparazzi, cat si de sute de fani, in fata hotelului.

Detaliile careau trecut neobservate la nunta regala - VIDEO

Nunta regala s-a desfasurat impecabil, fara incidente notabile, insa au existat si cateva detalii importante care au trecut neobservate. in primul rand,Meghan Markle nu a intrat in Biserica.

Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

De sambata, comentam, barfim sau admiram prezentele feminine de la nunta regala. Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment.

20 de poze adorabile cu Printul George si Printesa Charlotte de la Nunta Regala

Desi ziua de sambata a fost despre Meghan si Harry, printul George si printesa Charlotte au reusit, de cateva ori, sa fie in centrul atentiei, la nunta regala.

Parada de palarii extravagante. Cum s-au imbracat invitatii la Nunta Regala

Cea mai asteptata zi a anului a sosit! Ne-am uitat cu totii plini de emotie la momentul in care Meghan si Harry si-au jurat iubire vesnica, insa, acum sa aruncam un ochi si la cum s-au imbracat invitatii la nunta regala.

Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )