Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Playtech Playtech,
Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Cand era elev la liceu, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiada Internationala de Matematica. in amintirea acelor vremuri, acesta a rezolvat, in direct, o problema din 1988, dupa ce a fost provocat de jurnalistul Marian Georgescu. Timpul de rezolvare a problemei a fost . continuă pe Playtech

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

VIDEO Nicusor Dan, primele declaratii de presa: Sa stiti ca sunt mai bucuros pentru bucuria voastra decat pentru propria mea bucurie

Nicusor Dan, cotat castigator pentru primaria Capitalei, i-a asigurat duminica seara pe bucuresteni, atat cei care l-au votat cat si pe cei care nu l-au votat, ca Primaria va fi partenerul lor.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )