Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Playtech Playtech,
Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui . continuă pe Playtech

Violeta Alexandru, dupa victoria lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: in campania pentru alegerile locale 2020 de la nivelul intregii tari, batalia de la Bucuresti a fost crunta

Ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a reactionat pe Facebook, dupa rezultatele obtinute de Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Violeta Alexandru a vorbit in mesajul de pe.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Nicusor Dan a anuntat prima demitere pe care o face in calitate de primar general

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni care va fi prima sa decizie ca primar general. Este vorba despre demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine.

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli .

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii.

Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca in termen de o saptamana de la in.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )