Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cu cat a marit de fapt Guvernul Orban bugetul Educatiei pentru 2020 fata de suma alocata de Guvernul Dancila in 2019

Antena3 Antena3,
Cu cat a marit de fapt Guvernul Orban bugetul Educatiei pentru 2020 fata de suma alocata de Guvernul Dancila in 2019

Guvernul Ludovic Orban se lauda ca a marit bugetul Educatiei cu 4. 06% fata de guvernul PSD. in realitate, suma ar fi mult-mult mai mica. continuă pe Antena3

Romania educata cu bani putini de Guvernul Orban. Ce justificari au liberalii pentru bugetul alocat educatiei si cercetarii

Suma alocata de Guvern educatiei si cercetarii in schita de buget pe 2020 este de 30,5 miliarde lei, ceea ce inseamna 2,7% din PIB. Desi presedintele Klaus Iohannis a avut una dintre temele principale de campanie educatia, acest domeniu ajunge sa primeasca cei mai putini bani din ultimii ani, in conditiile in care Legea educatiei nationale prevede 6%.

Creste varsta de pensionare! Lovitura pe care o pregateste guvernul Orban pentru medici si profesori

Actualul Executiv a pregatit o lovitura grea pentru romani, chiar inainte de Craciun. A fost anuntata cresterea varstei de pensionare, fiind o masura propusa pentru o categorie de persoane ce urmeaza sa iasa la pensie. Guvernul Orban planuieste sa schimbe conditiile pentru medici si profesori. Creste varsta de pensionare! Lovitura pe care o pregateste guvernul .

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

Aproape 1.700 de primarii si consilii judetene ar putea primi bani din Fondul de Rezerva. Guvernul Orban discuta situatia dificila din teritoriu, in sedinta de vineri dimineata (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, alocarea unor sume suplimentare, din Fondul de rezerva, pentru 1. 682 de unitati administrativ-teritoriale. in sedinta de Guvern de vineri a fost introdus.

Lia Olguta Vasilescu despre Guvernul Orban: Ce tupeu nesimtit!

Lia Olguta Vasilescu spune ca Guvernul Orban da dovada de tupeu nesimtit pentru reprosurile legate de dublarea alocatiilor.

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Guvernul Orban a adoptat OUG care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti. Despre ce este vorba

Guvernul Orban a adoptat Ordonanta de Urgenta, care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Energiei, la capatul sedintei de cabinet de vineri. Este.

PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Guvernul isi va angaja raspunderea pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor de stat pentru anul viitor. Este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un astfel de pachet legislativ.

Replica pentru Guvernul Orban. Ciolacu a convocat CEx-ul PSD pentru luni:Nu este exclusa motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a convocat Comitet Executiv al PSD, pentru luni, pentru a stabili daca partidul va depune o sesizare la CCR sau o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

Cosette Chichirau ataca guvernul Orban: Am trecut de la buget dezbatut pe genunchi, formula PSD, la buget nedezbatut deloc, formula PNL

Deputatul USR Cosette Chichirau a criticat joi guvernul PNL, explicand ca niciodata in istoria Romaniei bugetul nu a fost aprobat prin asumarea raspunderii. Este o premiera absoluta, periculoasa, a adaugat deputatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )