Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit. continuă pe Wall-Street Ro

Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

Femeia-fantoma i-a luat locul lui El Chapo in topul celor mai cautati traficanti de droguri

Dupa capturarea lui Joaquin Guzman - El Chapo, columbianca Maria Teresa Osorio De Serna si-a adjudecat prima pozitie pe lista celor mai cautati traficanti de droguri. De Serna face parte din cartelul Medellin, infiintat in anii `80 de Pablo Escobar.

Ce artisti conduc topul celor mai multe nominalizari la BRIT Awards 2016

Topul favoritilor editiei BRIT Awards 2015 este condus de artistii britanici Adele si James Bay, alaturi de trupa electro-pop Years and Years.

Raport: Primii 62 cei mai bogati oameni din lume detin cat jumatate din locuitorii planetei

Primii 62 de bogati ai lumii detin aproximativ la fel de mult cat jumatate din populatia lumii, a aratat organizatia nonguvernamentala Oxfam intr-un raport publicat luni.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

O fetita de patru ani testeaza cele mai noi camioane din lume cu o telecomanda

Un vehicul nu trebuie lasat niciodata pe mana copiilor. De fapt, sa lasi un copil singur in masina este o greseala suficient de mare. Este nesabuita si iresponsabila, si ii pune pe alti participanti la trafic in.

Povestile celor mai bune vinuri din Olt. De la podgoriile din Caracal, mentionate pe harta lui Cantacuzino, la premiatele vinuri de Samburesti

Traditia cultivarii vitei de vie are o vechime, atestata cu documente, de sute de ani in judetul Olt. La 1700, Constantin Cantacuzino mentiona Caracalul pe harta de la Padova care cuprindea cele mai bune vinuri din Tara Romaneasca. Astazi, domeniile Samburesti, cele mai intinse din judet, dar si altele, dau clasa strainilor si castiga premiu dupa premiu.

Cea mai mare telecomanda TV din lume

Doi indieni au intrat in Cartea Recordurilor la un capitol mai putin obisnuit. Fratii Suraj Kumar Meher si Rajesh Kumar Meher au construit cea mai mare telecomanda TV din lume. Telecomanda, ce masoara nu mai.

Cat masoara cel mai inalt copac din lume si cum a scapat de la taiere VIDEO

Pana in august 2006, cel mai inalt copac din lume a fost considerat un Sequoia sempervirens, poreclit Gigantul din Stratosfera, descoperit in Parcul Natural Humboldt Redwoods din California, SUA. Gigantul a fost insa depasit in inaltime de un alt copac, situat in aceeasi rezervatie.

DOCUMENT Prioritatile Ministerului Comunicatiilor pe anul 2016: Identificarea celor mai bune optiuni de privatizare pentru Telekom Romania si inventarul IT al administratiei publice, amanate pana in vara acestui an

Identificarea celor mai bune optiuni de privatizare pentru Telekom Romania Communications, precum si analiza achizitiilor de sisteme si echipamente IT la nivelul administratiei publice centrale realizate in ultimii 5 ani sunt doua dintre prioritatile strategice pentru acest an ale noului ministru al Comunicatiilor, Marius Raul Bostan. Ambele initiative, care ar fi trebuit finalizate la sfarsitul anului trecut, au acum termene de finalizare luna iunie 2016. Cel mai mare proiect care ar urma sa fie finalizat in luna octombrie din acest an este reteaua Ro-Net de internet broadband in peste 700 de localitati defavorizate, un proiect in valoare de peste 80 milioane de euro, care ar fi trebuit finalizat pana la sfarsitul anului 2015.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )