Libnet.ro
UNICEF

07:00

Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

O fetita de patru ani testeaza cele mai noi camioane din lume cu o telecomanda

Un vehicul nu trebuie lasat niciodata pe mana copiilor. De fapt, sa lasi un copil singur in masina este o greseala suficient de mare. Este nesabuita si iresponsabila, si ii pune pe alti participanti la trafic in.

Verdictul Euro NCAP: cele mai bune masini din clasa lor testate in 2015

In fiecare an, Euro NCAP publica o lista cu masinile care au obtinut cele mai bune rezultate pe categoriile din care fac parte, pentru ca numarul de stele nu poate fi comparat direct intre segmente diferite de autoturisme. Pentru a stabili titlul de.

Raport: Primii 62 cei mai bogati oameni din lume detin cat jumatate din locuitorii planetei

Primii 62 de bogati ai lumii detin aproximativ la fel de mult cat jumatate din populatia lumii, a aratat organizatia nonguvernamentala Oxfam intr-un raport publicat luni.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Palatul Parlamentului va putea fi vizitat virtual din orice loc al planetei

Palatul Parlamentului, una dintre cele mai mari cladiri din lume, va putea fi explorat virtual, incepand din 21 ianuarie, pe platforma Google Cultural Institute, de catre orice persoana din lume care dispune de o conexiune la internet.

Cea mai mare telecomanda TV din lume

Doi indieni au intrat in Cartea Recordurilor la un capitol mai putin obisnuit. Fratii Suraj Kumar Meher si Rajesh Kumar Meher au construit cea mai mare telecomanda TV din lume. Telecomanda, ce masoara nu mai.

Cat masoara cel mai inalt copac din lume si cum a scapat de la taiere VIDEO

Pana in august 2006, cel mai inalt copac din lume a fost considerat un Sequoia sempervirens, poreclit Gigantul din Stratosfera, descoperit in Parcul Natural Humboldt Redwoods din California, SUA. Gigantul a fost insa depasit in inaltime de un alt copac, situat in aceeasi rezervatie.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Cele mai inteligente investitii. TOP 5 lucruri care nu isi pierd valoarea in timp

Cei mai multi dintre noi cheltuim banii pe lucruri care se depreciaza foarte repede, iar investitiile se dovedesc a fi o risipa. Masinile noi reprezinta una dintre cele mai paguboase investitii pe care o persoana le poate face. In cateva.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )