Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat au pierdut cei mai bogati oameni din Rusia de pe urma crizei din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Cat au pierdut cei mai bogati oameni din Rusia de pe urma crizei din Ucraina

Cei mai bogati 200 de oameni din Rusia au pierdut 73 miliarde de dolari in 2014, din cauza crizei din Ucraina si scaderii pretului petrolului, potrivit calculelor revistei Forbes. Apropiatii liderului de la Kremlin au fost cei mai afectati. continuă pe Adevărul

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Sotia unuia dintre cei mai bogati tigani din Romania lanseaza un atac fara precedent la adresa primarului Timisoarei: Si pentru el e o rusine

Unul dintre cele mai importante monumente istorice din Timisoara, casa Muhle, care a apartinut fostului florar imperial, se degradeaza pe zi ce trece. in timp ce Primaria se judeca pentru a-i obliga pe proprietari, membri ai clanului Carpaci, sa readuca cladirea la starea initiala, romii il acuza pe primar, spunand ca imobilul se degradeaza tocmai din cauza lui, pentru ca le-a sistat lucrarile si nu mai pot sa lucreze la casa cu care ne falim.

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari / Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia

Averea acumulata a celor mai bogati 200 de rusi, exprimata in dolari, scazut cu 15% anul trecut, potrivit clasamentului anual al editiei Forbes in limba rusa, care il plaseaza pe miliardarul Vladimir Potanin in fruntea clasamentului, pentru prima oara, scrie AFP.

Blestemul celor mai bogati romani: Sintagma banii nu aduc fericirea, ilustrata cu povestile oamenilor de afaceri aflati in topul milionarilor in euro

Sintagma banii nu aduc fericirea poate fi ilustrata cu povestile celor mai bogati romani din ultimii ani, scrie Forbes Ion Niculae cel mai bogat roman a fost prins de procurorii anticoruptie cu.

Adel al-Harbi, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, a fost ucis in Siria

Armata siriana a confirmat uciderea lui Adel Radi al-Harbi, unul dintre locotenentii al-Qaeda si lider al gruparii Khorasan. Acesta a fost ucis in luptele din apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei.

Din lista celor mai bogati rusi au iesit 23 de miliardari

Numarul miliardarilor rusi a scazut de la 111 la 88 in ultimul an, in contextul crizei economice prin care a trecut Federatia Rusa, potrivit listei Forbes din Rusia cu cele mai mari averi, transmite The Moscow Times.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

Cel mai sexy protest din lume. Rusoaicele din acest oras siberian AU LUAT ATITUDINE asa cum au stiut ele mai bine

Mai multe tinere dintr-un oras din Rusia si-au scos costumele de baie din dulap si si-au adus sezlonguri si cocteiluri pe marginea drumului, in semn de protest fata de ignoranta autoritatilor locale de a.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )