Libnet.ro
UNICEF

11:30

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

România Liberă România Liberă,
Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul.

Victor Ponta: Romania, in acest moment, este cea mai competitiva economie din Europa

Romania, in acest moment, este una dintre cele mai competitive, daca nu cumva cea mai competitiva economie din Europa, prin faptul ca avem taxe mici, precum cota unica, TVA se reduce si am scutit impozitul pe profit. In acelasi timp, forta de munca.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

Irina Begu a castigat Heart Award: cea mai puternica jucatoare din lume in primul tur al Fed Cup!

Irina-Camelia Begu prima racheta a Romaniei in meciul din week-end, contra Canadei, a castigat premiul Heart Award, in urma unei sesiuni de vot, prin care a fost aleasa jucatoarea care a impresionat in primul tur al Fed Cup.

Cresterea economiei Chinei, cea mai slaba din ultimii sase ani

Ritmul de crestere a economiei chineze a incetinit semnificativ in primele trei luni din 2015, consemnand cea mai slaba evolutie din ultimii sase ani.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi griji si sa iti vindeci dureri crunte

Rugaciunea este cea mai fireasca miscare sufletului smerit, care isi recunoaste neputinta si alearga la Ziditorul sau, Dumnezeu, pentru a lua izbavire si usurare in durerile sale. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

FOTO La Alunis se afla cea mai veche biserica rupestra din Romania unde inca se slujeste. A fost sapata in stanca, in locul unde era ascunsa o icoana

Muntii Buzaului ascund in zona marginita de localitatile Alunis, Nucu si Bozioru aproximativ 30 de locuinte rupeste. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este biserica din Alunis, care functioneaza de peste 700 de ani, fiind una dintre putinele lacasuri sapate in piatra in care inca se mai tin slujbe. O legenda spune ca biserica a fost sapata in stanca de doi ciobani, indemnati de o forta divina.

Cel mai puternic cutremur din ultimii 15 ani in Cipru

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, in Insula Cipru, in estul Marii Mediterane, fiind cea mai puternica miscare telurica produsa in aceasta zona in ultimii 16 ani, anunta Insitutul cipriot de geofizica, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )