Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cat de repede s-ar putea lichida cel mai mare fond de pensii romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat de repede s-ar putea lichida cel mai mare fond de pensii romanesc

O nationalizare a sistemului de pensii ar avea efecte dezastruoase pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), iar o fortare a fondurilor de pensii private sa isi lichideze actualele detineri le-ar pune intr-o situatie aproape imposibila. NN, cel mai mare fond. continuă pe Wall-Street Ro

Probabil cel mai mare sacrificiu n masa cu victime copii: Ramasitele a peste 140 de copii au fost gasite n Peru

Arheologii au descoperit, in apropiere de Trujillo, Peru, ramasitele a peste 140 de copii, ceea ce ar putea constitui cel mai mare sacrificiu in masa de copii din istorie, relateazaBBC.

FOTO Decebal vs. Traian: Reconstituirea razboaielor de acum 1.900 de ani, la cel mai mare festival de reenactment din Romania

Scene din legendarele razboaie care i-au avut in prim plan pe imparatul roman Traian si regele dac Decebal au fost reconstituite in cadrul Festivalului roman Apulum, cel mai mare eveniment de reenactment din Romania. Festivalul de la Alba Iulia a reunit peste 300 de reenactori.

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

Printul Harry, rugaminte emotionanta pentru fratele lui mai mare, William

Pe19 mai, Printul Harry si Meghan Markle se vor casatori. Printul William, fratele sau mai mare, va avea un rol important la acest eveniment, dupa cum anunta Palatul Kensington. Cu cateva saptamani.

Cel mai batran paianjen a murit la 43 de ani din cauza unei viespi

Cel mai batran paianjen din lume a murit la varsta de 43 de ani, in Australia, dar nu de batranete, ci dupa ce a fost intepat de o viespe, au anuntat cercetatorii citati de CBS News.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Cea mai mare statuie din tara a lui Stefan cel Mare va fi salvata de la prabusire

Statuia lui Stefan cel Mare, amplasata in apropiere de Cetatea de Scaun a Sucevei, un simbol al Sucevei, a ajuns in paragina dupa ce autoritatile au lasat-o de izbeliste ani in sir. Primaria municipiului Suceava va repara statuia, proiectul vizand reabilitarea statuii ridicandu-se la suma de 562. 000 de lei, fara TVA. Statuia ar trebui sa fie gata pana la data de 28 noiembrie 2018, cand se implinesc 100 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )