Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cat de riscante sunt bancile din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat de riscante sunt bancile din Romania

Agentia StandardPoors considera ca industria bancara romaneasca se situeaza la un nivel de risc similar celui din Croatia, Bulgaria sau Indonezia, calificativul de risc acordat fiind de 7 din 10 unde 10 reprezinta cel mai ridicat nivel de. continuă pe Wall-Street Ro

Anghel, ANPC: Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui de la produsele alimentare

Pe piata financiara din Romania a fost si este practicat un dublu standard al produselor financiar-bancare, similar celui despre care se vorbeste ca ar exista la produsele alimentare, a spus joi seara Paul Anghel, director general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii imprumutatilor in franci elvetieni. Grupul Clientilor cu Credite in CHF GCCC) numara circa 25. 000 de membri, peste 100 dintre ei reunindu-se joi pentru a discuta despre posibile solutii in relatia cu bancile. La discutii au participat, inafara reprezentantului ANPC si profesorul Gheorghe Piperea si senatorul Daniel Zamfir. Desi invitate, niciun reprezentant al industriei bancare nu a fost prezent la intalnire.

Piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta

Agentia Initiative estimeaza ca piata de media din Romania a crescut cu 11% anul acesta, iar in 2018 se va majora cu 13%, potrivit datelor actualizate ale raportului Media Fact Book.

Orasul din Romania despre care strainii spun ca este rupt din basme

Sunt foarte multe locurile din Romania care ii cucerescpe turistii straini, dar unul dinte ele iese in evidenta printr-o atmosfera unica. Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Haltere: Nicu Vlad - Loredana Toma ar trebui sa fie sportivul anului din Romania

Nicu Vlad, presedintele FR de Haltere, a opinat ca Loredana Toma, castigatoare a 3 medalii de aur la CM 2017 de haltere de la Anaheim SUA), ar merita sa fie sportivul anului 2017 din Romania, potrivit Agerpres.

VESTI EXTRAORDINARE pentru toti soferii din Romania. Impozitul auto VA SCADEA. Iata de cand si cu cat

Vesti bune pentru soferi. Reducerea impozitelor auto este propusa intr-un proiect de act normativ inregistrat de curand la Senat pentru dezbatere. Initiatorii sunt de parere ca scaderea.

Video socant intr-un mall din Romania. Hoata care a ingrozit internetul - VIDEO

Imagini uluitoare surprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Timisoara. O clienta a unui magazin de incaltaminte a ramas fara bani si acte, dupa ce o femeie i-a furat portofelul. Incidentu.

Masacru in parcurile nationale din Romania

Masacrul din parcul national Semenic continua de ani de zile. Zeci de hectare de paduri virgine aflate in procedura de includere in patrimoniul UNESCO au fost defrisate. Buldozerele si.

Un nou caz socant intr-un spital din Romania: Batran, legat cu chingi de pat, desi nu se poate misca(VIDEO)

Imagini socante vin de la Spitalul din Slobozia. Un barbat de 84 de ani, care a suferit un accident vascular, este strans cu chingi de patul de spital. Motivul invocat de asistentii medicali este unul uluitor:.

El este cel mai ravnit model masculin din Romania. Cum arata adolescentul de 17 ani cautat de marile case de moda din lume - FOTO

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistrita, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului. Tanarul a reusit in ultimii doi ani sa urce pe podiumurile celor mai.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )