Libnet.ro
UNICEF

21:45

in cat timp se prescriu punctele de penalizare pentru soferii care au primit amenda. Ce spune Codul Rutier

Playtech Playtech,
in cat timp se prescriu punctele de penalizare pentru soferii care au primit amenda. Ce spune Codul Rutier

Codul Rutier prevede ca soferilor care acumuleaza 15 puncte de penalizare li se suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile. Aceste puncte sunt anulate la implinirea termenului de 6 luni de la data constatarii contraventiei. Cod Rutier. in cat timp se prescriu punctele de penalizare Daca . continuă pe Playtech

Politia are cea mai buna replica pentru soferii care merg pe linia de tramvai

Politia Romana le explica soferilor care merg cu masina pe linia de tramvai care este, de fapt, legea, intr-o postare pe Facebook. Conflictul recent dintre un sofer de BMW si un vatman care.

Cod rutier 2020. Ce spune legea despre ITP. Soferii care sunt vizati

Inspectia tehnica periodica sau ITP, este o verificare standard ce se face la cativa ani, in cazul masinilor noi, detinute de catre romani. Codul rutier pe 2020 arata ca soferii trebuie sa realizeze aceasta inspectie, daca isi doresc sa poata circula cu atutorismele, in perfecta legalitate. Costul unei astfel de verificari este cel de cateva .

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter si nu dispun de spatiu.

Cat timp mai pot fi folosite buletinele actuale pentru calatorii in UE. Buletinele cu cip vor tine loc si de card de sanatate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri, care sunt noutatile care vin odata cu schimbarea buletinelor clasice ale romanilor cu niste carti de identitate electronice. De asemenea, dupa 3 august 2021 cartea electronica de identitate va deveni obligatorie si pentru calatorii in tarile din UE.

Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Surpriza totala pentru mii de soferi din municipiul Iasi. Conducerea primariei vrea interzicerea totala a circulatiei autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 4 in perioada urmatoare.

Un nou obstacol pentru tinerii care isi cauta primul loc de munca: companiile apeleaza la inteligenta artificiala pentru a tria candidatii

Studentii, in trecut, erau pregatiti in centrele de cariera pentru prezentarea la interviuri de angajare, fiind invatati cum sa se imbrace potrivit si cum sa isi scrie corect o scrisoare de intentie. In prezent insa se incearca indrumarea tinerilor.

Buletinul electronic sau pasaportul, obligatoriu pentru cei care vor sa calatoareasca in UE

Cartea electronica de identitate sau pasaportul sunt obligatorii pentru calatoria in UE din 3 august 2021, au explicat reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne. Cu actualele carti de identitate se va mai putea merge in Uniunea Europeana inca zece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )