Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cod rutier 2020. Ce spune legea despre ITP. Soferii care sunt vizati

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Ce spune legea despre ITP. Soferii care sunt vizati

Inspectia tehnica periodica sau ITP, este o verificare standard ce se face la cativa ani, in cazul masinilor noi, detinute de catre romani. Codul rutier pe 2020 arata ca soferii trebuie sa realizeze aceasta inspectie, daca isi doresc sa poata circula cu atutorismele, in perfecta legalitate. Costul unei astfel de verificari este cel de cateva . continuă pe Playtech

Ultima fita turistica de Romania: animale salbatice captive in tarcuri. Ce spune legea despre acest lucru

In marea majoritate a cazurilor intens mediatizate in ultima vreme drept modele de turism, animalele salbatice sunt tinute in captivitate in mod ilegal. Autoritatile competente sa intervina, inclusiv la autosesizare, sunt Garda de Mediu si Politia.

Ce spune Patriarhia despre noile buletine cu cip. Nu are relevanta spirituala

Patriarhia si-a transmis punctul de vedere, legat de noile carti de identitate pe care le vor detine romanii. Buletinele cu cip sunt un proiect al MAI si daca actul normativ va intra in vigoare, cardul va inregistra mult mai multe informatii despre detinator. De asemenea, se va putea modifica si varsta de la care o .

VIDEO Ce spune Dancila despre declaratia lui Manda ca PSD nu va mai sustine prosti in functii: Nu a avut absolut nicio legatura cu Viorica Dancila Cand esti un om puternic iti asumi cand faci referire la o anumita persoana

Fostul premier Viorica Dancila sustine ca declaratia lui Claudiu Manda potrivit careia PSD nu va mai sustine in functii prosti care sa ne faca de ras, nu a avut absolut nicio legatura cu ea. Dancila admite insa ca nu a vorbit cu Manda despre acele afirmatii, dar spune ca a discutat cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, si cu Lia Olguta Vasilescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )