Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Playtech Playtech,
Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Simona Halep a avut o aparitie extrem de extravaganta la o gala. Aceasta a facut ca si uitat echipamentul sportiv in care este vazuta de cele mai multe ori si a ales o tinuta eleganta pe care a pus-o in valoare cu bijuterii de lux. Halep, bijuterii de lux la o gala Fanii Simonei Halep . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun. Tenismena a facut publice primele imagini

Dupa ce s-a pregatit intens in Dubai pentru startul noului an competitional, sarbatorile de iarna au sosit si relaxarea odata cu ele. Cum a petrecut si ce veste a primit tenismena de Craciun? Primele imagini publice. Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun inainte ca sarbatorile de iarna sa puna piciorul in prag, Simona .

Simona Halep, decizie neasteptata pentru anul 2020. Schimbari importante in cariera ei

Indragita sportiva a anuntat ce urmeaza in cariera ei, pentru anul viitor, ce se apropie cu pasi repezi. Simona Halep a dezvaluit ce schimbari urmeaza sa aplice in anul 2020, dar si ca in mod cert acestea ii vor marca parcursul pe zgura. Vestile au sosit vineri, cand tenismena a participat la un eveniment de .

Imaginea anului pentru Simona Halep: A fost dumnezeiasca

Simona Halep se afla la ora bilantului dupa un 2019 in care chiar ea recunoaste ca nu a fost constanta din punct de vedere fizic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )