Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cu cat vor creste pensiile romanilor din septembrie. Documentul se afla deja pe masa Guvernului

B1 B1,
Cu cat vor creste pensiile romanilor din septembrie. Documentul se afla deja pe masa Guvernului

Punctul de pensie va creste de la 1 septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara, anuntat, joi sera, de ministrul de Finante, Florin Citu. Chiar daca ne aflam intr-un context economic dificil. continuă pe B1

Business report: Elevii germani fara masca la cursuri risca exmatricularea. Tichetele de 1.000 de euro ale PMB incalca legislatia. Solutiile Guvernului la aglomeratia din Valea Prahovei. Cu cat vor creste pensiile. Simulare de calcul

Economia Romaniei ar putea scadea cu 3,8% in 2020, iar deficitul bugetar ar ajunge la 8,6% * Ce bani mai pot obtine PFA-urile de la stat * Elevii germani fara masca la cursuri risca exmatricularea * Cu cat vor creste efectiv pensiile in septembrie. Simulare de calcul * Varujan Pambuccian: Decizia legata de 5G nu tine de tehnologie, ci doar de securitate si de politica * Tichetele de 1. 000 de euro ale PMB incalca legislatia si siguranta transfuzionala * Primaria din Iasi a cumparat cosuri de gunoi dotate cu GPS si voce * 70% din hotelurile din Sunny Beach si Nisipurile de Aur vor ramane inchise * Solutiile Guvernului la aglomeratia din Valea Prahovei * Se amana termenul pentru declararea si plata impozitului pe profit * Blue Air face apel la Guvern sa ii aprobe de urgenta ajutorul de stat * Cum poate fi redus decalajul dintre Romania si Polonia? Prin investitiile in cercetare si dezvoltare.

Culise: Cu cat vor creste efectiv pensiile in septembrie. Simulare de calcul

Surse avizate au declarat pentru Adevarul care este procentul cu care vor creste pensiile publice de luna viitoare, procent care se va aplica si pensiilor sociale, asa cum a anuntat recent premierul Ludovic Orban.

OFICIAL Pensiile vor creste cu 14%

Pensiile vor creste cu 14% de la 1 septembrie, comparativ cu 40% cat era prevazut, reiese din proiectul rectificarii bugetare. Cine primeste bani in plus la rectificare.

Orban spune ca pensiile speciale nu vor creste, dar ministrul Muncii il contrazice

Premierul Ludovic Orban a spus vineri, in sedinta de Guvern, ca pensiile speciale nu vor creste, intreband-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, daca este adevarat. Aceasta a precizat ca pensiile speciale au o componenta bazata pe contributii si o alta care vine prin transferuri de la stat. Componenta bazata pe contributivitate va creste odata cu majorarea cu 14% a punctului de pensie, a precizat Violeta Alexandru.

Anunt important de la ING. Clientii vor putea scoate bani din bancomat, fara card

Incepand din acest an, clientii ING, posesori de carduri vor putea retrage bani din bancomat, fara insa sa mai foloseasca cardul si sa il introduca in ATM. Suma maxima pe care persoanele o pot retrage.

Consilierul de stat Tanase Stamule: Pensiile vor creste cu 14%, ceea ce inseamna o crestere reala pentru pensionari de cel putin 10% (VIDEO)

Pensiile vor fi majorate cu un procent de 14%, iar pensionarii vor resimti o crestere reala de minim 10%, in conditiile in care, in general,cosul lor de consum contine multe produse de baza s.

Florin Citu, la prezentarea rectificarii bugetare: Vom creste pensiile in 2020, cu o suma cu care PSD nu le-a majorat niciodata. Ei taiau anual sume importante din Sanatate, Educatie si investitii noi le suplimentam

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat a doua rectificare bugetara a Guvernului Orban pentru anul 2020 si a subliniat ca pensiile vor fi majorate, in timp ce resursele din zona de Educatie, Sanatate.

Orban explica de ce nu vor creste salariile profesorilor: Cand iti scad veniturile, nu-ti bei banii la carciuma. Reactia sindicatelor

Premierul Ludovic Orban a folosit vineri o metafora pentru a explica de ce nu pot fi majorate salariile cadrelor didactice de la 1 septembrie, afirmand ca atunci cand iti scad veniturile, nu te duci sa-si bei banii la circiuma. Declaratia a starnit ample reactii din partea sindicalistilor.

Pensii 2020. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat

In sedinta de guvern din 4 august s-a decis ca pensiile de serviciu ale angajatilor civili si miliari sa nu mai depaseasca salariile nete printr-o o ordonanta de urgenta. Cat au crescut pensiile de serviciu in acest an, sute de mii de oameni au beneficiat Ordonanta de Urgenta aprobata vineri stabileste ca pensiile de serviciu .

Cat au crescut salariile romanilor, fata de 2019. Sumele sunt neasteptate

Potrivit daatelor de la Institutul Nationaal de Statistica INS), salariul mediu net la nivel de economie a ajuns la 3. 298 de lei in luna iunie a acestui an, in crestere cu 5%, in comparatie cu cel din aceeasi luna a anului trecut. Cat au crescut salariile romanilor, fata de 2019 Astfel, dintre cele 20 de .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )